Milyen alapanyagokat kell beszereznem, ahhoz, hogy házilag parfümöt tudjak készíteni? Mennyibe kerülne ez nekem?
ez az első válasz,amit a gyakorikérdésekre küldök, nagyon sokat olvasok és keresgélek itt infót dolgokról, de még eddig nem éreztem szükségét, hogy írjak is ide valami.Mostanáig. Minden alkalommal felháborít az a rosszindulatúság, amit egy-egy téma felvetésénél a válaszadóknál tapasztalok. Szerintem ez alapvetően borzasztó, hogy egy kérdező folyamatosan a hideg vizet kapja a nyakába, mindenféle segítőkészség nélkül. Miért kell valakit leszólni?
A témához pedig csak annyit: én a sima vodkában oldott levendula illóolaj "kompozíciót" sok bonyolult illatnál jobban szeretem. Persze nem sokáig tart, nem egy "művészileg megformált parfüm",(bár a természet művésziségét ki vitathatná el?)mégis imádom. Hogy kinek mi tetszik, azt pedig kis kísérletezés után is megtalálhatja, anélkül, hogy valóban szaktudást igénylő bonyolultabb illatokat megalkotna... néhány összetevőből is lehet sok szépet összehozni szerintem. Olvasgattam a parfümkészítésről mostanában, engem is érdekelne egyébként, hogy hol lehet természetes kivonatokat beszerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!