Eddig csak zselével dolgoztam, szeretném megpróbálni a porcelán műkörömépítést, mit kell beszereznem? Van videó róla?
sajnos angolul nem tudok,, jó lenne ha lenne magyarul valami
mennyit kell kb. belefektetni, mit kell venni?
a zselét egy műkörmöstől tanultam az szépen megy, de szeretném megtanulni a porcit is. az egyetemen egy szaktársamtól tanultam aki műkörmösként is dolgozott, de sajna vége a sulinak és nem járok arrafelé
köszi az értékes választ.
amúgy sajnos egyetem (másik szak, mielőtt belém kötsz) és munka mellett se időm se pénzem nincs rá.
aki a kérdésre válaszol, annak köszönöm
Szerintem nézd meg a különböző körmös oldalakon az induló porcis készletet.Induló zselés készletek vannak,akkor biztos vannak porcisok is!:)
nails,mukorom.hu ilyesmi oldalakon:)
Vagy írj körmös fórumba!!!(hoxa,nails stb)
Én is egyetértek az elöttem szólókkal, de akkor a kérdésedre válaszolva:
A Crystal Nails-nek van porci próba készlete 2630.--ért(nagyon jók), de ehhez még kell ecset is!
Ha kezdő vagy akkor 2 ecsetet kell megvenned, egy kicsit és egy nagyot!Egyébként ebbe a próba készletbe egy körömágyhosszabításhoz szükséges, egy franci véghez szükséges, és egy C ív-hez szükséges valamint liquid van.
A porcik: 3,5*3g-osak.
A liquid:20 ml + a sablon minta.
Az ecsetek:6-os porcelán ecset és egy amit te gondolsz a körömágyhosszabbításnak és a francia véghez!
Remélem tudtam segíteni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!