Tippes, zselés vagy porcelán műköröm?
tippes semmiképp. elavult, ráadásul az épített köröm sokkal szebb. Az a része, hogy zselé, vagy porcelán, a körmöstől függ, egy jó körmösnél mindkettő nagyon szép és tartós lesz, egy rossz körmös meg úgyis sak elcseszi.
Én személy szerint jobban szeretem a porcelánt, mert keményebb a zselénél, és olyan dolgokat lehet belőle csinálni, amit zseléből soha.
Épített, és az anyag mindegy. A tipet felejtsd el, sosem lesz olyan a köröm, mint az épített. Nem mellesleg, több a hibalehetőség a tipnél.
Az előző tökéletesen leírt mindent amúgy. Én még azzal egészíteném ki, hogyha leszedésre kerül a sor, a porcit simán le lehet áztatni, szemben a zseléssel, amit csak reszelni lehet. (és itt most nem beszéltünk az oldhatónak mondott, bár inkább reszeléskompatibilis lakkzselékről)
Tippes: Általában rövid körmöknél szoktuk és szárazabb bőrűeknél.Hátrány:(Nem lesz szép a C ív!)És nemtudunk vele különböző formákat, mint pl:edge, stiletto stb..
Épített: Szép C ívet lehet vele készíteni, és hosszabb szabadszélűeknek szoktuk! Hátránya: ---
Zselés: Szárazabb bőrűeknek. Hátránya:A leszedése nem nagyon jó, mert csak reszelővel lehet eltávolítani!
Porcelán: Zsírosabb bőrűeknek, és könnyedén le lehet szedni!, valamint lehet 3D-s virágokat is csinálni vele!
Hátránya:---
Viszont a körmösöd fogja ezeket mind kigondolni, h mégis milyen legyen!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!