Milyen alapanyagokat kell beszereznem, ahhoz, hogy házilag parfümöt tudjak készíteni? Mennyibe kerülne ez nekem?
Itt sokmindent megtalálsz:
Sajnálom, hogy nem hallottál még a házi parfümről, ami természetes növényi illóolajokból van, nem pedig szintetikus szarokból. Úgyhogy megköszönném ha előtte utána néznél és utána válaszolnál, vagy NEM válaszolnál.
Köszönöm.
Érdekes! Akkor egy "pancsba" egyetlen illóolaj ilyen drága lenne: 5000 Ft/5 ml ??
Senki nem kért meg, hogy készíts parfümöt! Ha nincs értelmes válaszod nem muszáj válaszolni.
Szerintem ti nem vagytok tisztába azzal, hogy honnan erednek a parfümök! Tudjátok egyáltalán, hogy honnan ered maga a parfüm szó? Az más kérdés, hogy manapság mit neveznek a magatokfajták "parfümnek", de szerintetek úgy jött létre a parfüm, hogy gondolt egyet valaki aztán szépen elkészített 200 szintetikus vegyületet ebből pedig a hiper-szuper laborjában összekutyult egy mennyei illatú löttyöt, majd úgy döntött, hogy ezt parfümnek fogja nevezni. Biztosan így történt! Köszönöm kedves válaszaitokat, de szerintem nem az állt a kérdésben, hogy: "Miért nem tudnák parfümöt készíteni?"
Úgyhogy vagy nem tudtok olvasni vagy csak szimplán hülyék vagytok! Olyan kedves válaszolók kommentjeit várom, akik fel tudják fogni egy kétsoros kérdés tartalmát!:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!