Milyen márkájú alapozó számít jó minőségűnek?
Figyelt kérdés
Tisztában vagyok vele,hogy így is-úgy is öregíti a bőrt, viszont nyilván a jobb minőségű kevésbé káros.
pl. a Miss Sporty alapozó milyen minőgéűek számít?
2012. nov. 18. 17:26
1/6 anonim válasza:
A MAC a legjobb. Persze mindenkinek más a jó, jelenleg Maybelline-t használok, a Miss Sporty állaga nekem nem tetszett. (Bár nem hiszem, hogy bármelyik krvára öregítené a bőrt... Ahhoz több behatás kell.)
2/6 anonim válasza:
Én Max Factor Color Adaptot használok folyékonyból, szerintem ez elég jó. A Miss Sporty nekem nem jött be, meg az ilyen NYC, stb. sem. Az Essence-től szeretem még a habállagút, illetve a Catrice-től. Ezek amúgy sem szívódnak úgy be a bőrbe, mint egy folyékony. Folyékonyból amit vennék, az inkább a Maybelline, Bourjois, Max Factor, Astor, L'Oreal. A nagyobb világmárkákat. Persze a Chanel, Dior Skin, MAC, Nars, stb. biztos jobb, mint a drogériás, de azt nem nagyon lehet egy átlagembernek megfizetni.
4/6 anonim válasza:
Hát őszintén szólva a Miss Sporty talán a legrosszabb minőségűnek számít...
5/6 anonim válasza:
A miss sporty gyenge középkategóriás.
Ami tényleg jó minőségű pl. a MAC, Mac Factor. De pl. a rimmel is viszonylag jó minőségű, és árban is korrekt. Én most rimmel lasting finish-t használok, 1500 Ft körül vettem és nagyon jó!
6/6 anonim válasza:
Nekem a Clinique és a Maxfactor váltak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!