Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A púder jó alapozó nélkül és...

A púder jó alapozó nélkül és az alapozó jó púder nélkül?

Figyelt kérdés
2012. nov. 12. 16:22
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
A púder a sminked fixálására való, smink nélkül sokat nem ér
2012. nov. 12. 16:28
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
alapozó, aztán púder. Az alapozót használhatod úgy hogy utána nem raksz púdert, de ha alapozó nélkül púderezel annak sok értelme nincs..
2012. nov. 12. 16:40
 3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat mentek a pluszok! még nagyon kezdő vagyok, szóval...
2012. nov. 12. 17:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Alapozóra a púder a bőrödtől függ, ha zsíros kell rá, ha inkább száraz akkor nem, de vannak úgynevezett púderalapozók, ami önmagában elég, mert jobban fed, mint egy sima púder de nem olyan nehéz mint egy alapozó, de púderalapozó csak kevés bőrhibára jó, mert ugyan jól fed, de nagy pattanásokat nem fed el. Remélem segítettem :)
2012. nov. 12. 18:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A púder önmagában semmit nem ér, maximum ha zsíros a bőröd kicsit mattítja. Alapozóból többféle van. Némelyiket ha felkened nagyon fénylik, ezért kell rá a púder. Vannak olyanok, amik matt hatást adnak felkenve, de ezekre is lehet púdert használni, mert úgy tartósabbak.
2012. nov. 12. 18:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb hatást úgy érheted el, ha mindkettőt használod, hiszen az alapozó egységesíti a bőröd, elfedi a bőrhibákat, a púder pedig fixálja az alapozót, általában mattít is.

Viszont én nem teljesen értek egyet az előző válaszolókkal. Én szoktam olyat is, hogy csak korrektort és púdert használok. Ennek az az oka, hogy nincs sok bőrhibám, így ha nincs időm, vagy hasonló, akkor csak a pár bőrhibát korrektorral elfedem és átpúderezem az arcomat. Ettől mattabb, egységesebb lesz a bőröm. Szóval sokkal jobb, mintha csak korrektort használnék. :)

2012. nov. 12. 18:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha szép a bőröd, akkor nem kell alapozó, csak kicsi korrektor, ha van bőrhibád, púder meg ha fénylik a bőröd.

Ha viszont full sminket csinálsz, akkor az alapozón tapad meg tökéletesen a korrektor, azt lefixálod púderrel. De szerintem minden napra fölösleges az alapozó, ha nem vagy bűnronda.

2012. nov. 12. 19:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem használok alapozót csak púdert, alapozó helyett testápolóval bekenem és rá a púdert,ha minőségi púdert használsz szebb mindt az alapozó :)
2012. nov. 12. 20:54
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Az alapozó a bőrhibák elfedésére van, ha neked nincs sok akkor nincs rá szükség, lehet korrektor is elég.

A púder az fénylő bőrre való hogy mattítsa, vagy az alapozók tartósabbá tételére, de nem mindhez szükséges.

Nem fontos mindkettőt használni, csak amire szükséged van.

2012. nov. 12. 22:44
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a sok választ. mindenkinek mentek a pluszok! örök hála :)
2012. nov. 13. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!