A púder jó alapozó nélkül és az alapozó jó púder nélkül?
A legjobb hatást úgy érheted el, ha mindkettőt használod, hiszen az alapozó egységesíti a bőröd, elfedi a bőrhibákat, a púder pedig fixálja az alapozót, általában mattít is.
Viszont én nem teljesen értek egyet az előző válaszolókkal. Én szoktam olyat is, hogy csak korrektort és púdert használok. Ennek az az oka, hogy nincs sok bőrhibám, így ha nincs időm, vagy hasonló, akkor csak a pár bőrhibát korrektorral elfedem és átpúderezem az arcomat. Ettől mattabb, egységesebb lesz a bőröm. Szóval sokkal jobb, mintha csak korrektort használnék. :)
Ha szép a bőröd, akkor nem kell alapozó, csak kicsi korrektor, ha van bőrhibád, púder meg ha fénylik a bőröd.
Ha viszont full sminket csinálsz, akkor az alapozón tapad meg tökéletesen a korrektor, azt lefixálod púderrel. De szerintem minden napra fölösleges az alapozó, ha nem vagy bűnronda.
Az alapozó a bőrhibák elfedésére van, ha neked nincs sok akkor nincs rá szükség, lehet korrektor is elég.
A púder az fénylő bőrre való hogy mattítsa, vagy az alapozók tartósabbá tételére, de nem mindhez szükséges.
Nem fontos mindkettőt használni, csak amire szükséged van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!