Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ilyen piercinget lehet orrba...

Ilyen piercinget lehet orrba tenni?

Figyelt kérdés

[link]

Engem zavar ,hogy az orromban egy hosszú kampó van. Szabad ilyet orrban használni?

2009. aug. 14. 14:04
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem lehet, de teljesen mindegy h milyen piercinget raksz be az orrodba csak az számít h kényelmes legyen és h neked tetccen. :)
2009. aug. 14. 14:08
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem nem férne be a lyukba.

De lehet tévedek?????'

2009. aug. 14. 14:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

1. vastag a szár

2. rohadt nagy a feje

szóval...

2009. aug. 14. 14:35
 4/7 A kérdező kommentje:

Nekem nem pontosan ilyen van, csak hasonló ( egy lapos és egy sima sima gömb véggel) Ha átfér a lyukon akkor nem probléma ha ilyen van ott? Nem lehet baj belőle? Lehet ,hogy hülye kérdés ,de jobb félni ,mint megijedni nem?:)

Köszönöm az eddigieket:)

2009. aug. 14. 14:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez ajakpiercing. Volt ilyen nekem is, le kell tekerni a végét és úgy bedugni, majd visszacsavarni. Az orrpiercingek teljesen mások. Vagy lehet, hogy én néztem el valamit? Mindegy, azért próbálkozni szabad, csak be ne gyulladjon... Vagy rosszabb...
2009. aug. 14. 14:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha átfér, akkor mindegy, hogy mi van benn. Nekem karika van. Nem kimondott orr piercing, hanem egy sima kisebb méretű ezüst karika fülbevaló.
2009. aug. 14. 15:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát ha neked eddig kampós volt benne, akkor ez nehezen menne bele:/

Esetleg nézd meg van-e vékonyabb szárú..

Egyébként kényelmes, és jól is néz ki :D

2009. aug. 17. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!