Ilyen piercinget lehet orrba tenni?
Figyelt kérdés
Engem zavar ,hogy az orromban egy hosszú kampó van. Szabad ilyet orrban használni?
2009. aug. 14. 14:04
1/7 anonim válasza:
Szerintem lehet, de teljesen mindegy h milyen piercinget raksz be az orrodba csak az számít h kényelmes legyen és h neked tetccen. :)
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem férne be a lyukba.
De lehet tévedek?????'
3/7 anonim válasza:
1. vastag a szár
2. rohadt nagy a feje
szóval...
4/7 A kérdező kommentje:
Nekem nem pontosan ilyen van, csak hasonló ( egy lapos és egy sima sima gömb véggel) Ha átfér a lyukon akkor nem probléma ha ilyen van ott? Nem lehet baj belőle? Lehet ,hogy hülye kérdés ,de jobb félni ,mint megijedni nem?:)
Köszönöm az eddigieket:)
2009. aug. 14. 14:40
5/7 anonim válasza:
Ez ajakpiercing. Volt ilyen nekem is, le kell tekerni a végét és úgy bedugni, majd visszacsavarni. Az orrpiercingek teljesen mások. Vagy lehet, hogy én néztem el valamit? Mindegy, azért próbálkozni szabad, csak be ne gyulladjon... Vagy rosszabb...
6/7 anonim válasza:
Ha átfér, akkor mindegy, hogy mi van benn. Nekem karika van. Nem kimondott orr piercing, hanem egy sima kisebb méretű ezüst karika fülbevaló.
7/7 anonim válasza:
Hát ha neked eddig kampós volt benne, akkor ez nehezen menne bele:/
Esetleg nézd meg van-e vékonyabb szárú..
Egyébként kényelmes, és jól is néz ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!