Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csináltassak műkörmöt vagy ne?

Csináltassak műkörmöt vagy ne?

Figyelt kérdés

Gondolkodom azon, hogy műkörmöt csináltatok. Még soha nem volt. Milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban?

Nektek tetszik?

2009. aug. 12. 20:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem egy éve van:)Tettszik,meg lehet szokni,és nagyon szép mintákat lehet rá csináltatni:)
2009. aug. 12. 20:30
 2/12 anonim ***** válasza:
Igen például egy kis szolid francia manikűr helyes tud lenni, de mondjuk az ilyen hegyes, feltűnő színű köröm már csúnya szerintem. Próbáld ki. Ha nem jön be akkor maximum többször nem csináltatsz.
2009. aug. 12. 20:31
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem évek óta van zselés körmöm (korábban volt porcelán is de azt nem szerettem). Nagyon szolid, francia és nem hosszú. Ettől a kezem ápoltabb, rendesebb lett. Már nincs bennem az az érzés, hogy rejtegetnem kéne. A saját körmöm sose bírt megnőni, mindig pici volt. Egy szép, ízléses, természetes hatású műköröm szerintem szép.
2009. aug. 12. 20:39
 4/12 A kérdező kommentje:
És nem ment tönkre a rendes körmötök tőle? Vagy az csak hosszabb idejű műköröm viselés után megy tönkre?
2009. aug. 12. 20:42
 5/12 anonim ***** válasza:

nekem porcelán volt (francia színnel) egy évig. két-három hét alatt lenő (akár annyira, hogy zavarjon pl. öltözködés, gépírás...közben), 5000 ft egy készíttetés és kb. 2 óra. ezek miatt nagyon megutáltam. leszedettem és vitaminok szedése mellett is egy év volt, míg helyrejött (addig néha húsig szakadt, annyira elvékonyodott).

az tény, hogy szép volt, igaz a férfi ismerőseimnek nem tetszett, de nekem igen:)

de nem csináltatnám újra

2009. aug. 12. 20:42
 6/12 A kérdező kommentje:
ja és azt akartam még kérdezni, hogy egy egyszerűbb műkörmöt(mondjuk francia) mennyiért lehet csináltatni körülbelül?
2009. aug. 12. 20:43
 7/12 anonim ***** válasza:
A természetes francia szép, de számolj vele, hogy gyakran kell menni töltetni, és ha meguntad, utána az egész körmödnek le kell nőni, hogy újra szép legyen, mert a műköröm miatt reszelni kell a felületét, és attól nagyon elvékonyodik.
 8/12 A kérdező kommentje:
ja igen az előttem lévő már válaszolt is :-)
 9/12 anonim ***** válasza:

2500-5000 ft-ig.

Amúgy rám a műköröm jó "hatással" volt, mert ekcémás vagyok, főleg az ujjaimon jön ki, de amíg volt műkörmöm, érdekelt nagyon, hogy hogyan néz ki a kezem.. Most tiszta vörös az ekcémám helye, vérzik, meg minden... :( Szerintem újra felrakatom...

2009. aug. 12. 20:44
 10/12 anonim válasza:

Nekem 1,5évig volt, egy hónapot szüneteltettem most pedig ujra van:) én imádom. nekem 3000-3200ért csinálják, mintától függ hogy mennyibe kerül. az igaz h szar 4-5hetente 2órát ülni a mükörmösnél, de hidd el megéri.

szerintem is sokkal ápoltabb és nőiesebb tőle a kéz.

bár vannak olyan ismerőseim akik a saját körmüket is ugyanolyan szépen meg tudják csinálni..hát én sajnos nem ezek közé tartozom, ezért csináltatom

nekem mikor szüneteltettem semmi bajom nem volt a körmömmel. mindenki mondta h húú milyen vékony lesz, de nekem nem lett véknyabb mint amilyen előtte volt... sztem mindenkinek más.

én ajánlom:)

2009. aug. 12. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!