Normális, hogy RÖVIDEBB LETT a szempillám miután egy rövid időszakban szempillaspiráloztam?
Figyelt kérdés
Kifejezetten dúsak és hosszúak a szempilláim (jobban mint másnak) pár napig spiráloztam, és most rövidebben érzékelhetően. Mit lehet tenni? (gondolom semmit) Vajon visszanő?2012. nov. 5. 20:26
1/3 anonim válasza:
ha az pár hónapos éves intervallum lenne akkor azt mondanám: normális.
A spirállal feljuttatott réteg nehéz a pilláknak, így aki folyton keni magát, annak nem tud olyan gyorsan nőni, mert húzza a plusz réteg.
De pár napos?
2/3 A kérdező kommentje:
lehet volt két hét is nemtudom. de konkrétan megrövidültek. letöredezett vagy nemtudom mit csinált de nagyon idegesítő. ha az ujjammal vegughuzom akkor is erzem hogy ez sokkal rovidebb mint volt
2012. nov. 6. 05:50
3/3 anonim válasza:
szerintem csak simán, a spirál miatt tünik rövidebbnek..mivel a spirál még hosszított és dusitott rajta...igy most anélkül kevesebbnek tünik, mint előtte:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!