Gáz lenne? Kérdés rövid
sziasztok:) kérlek értelmes válaszokat adjatok!
szóval kell szemüveg mert rövidlátó vagyok, és valahogy a "hagyományos" nem annyira áll jól, nem érzem magam jól benne, még "csúnyábbnak", 16 éves vagyok. Kontaktlencse drága lenne nekünk. Megtetszettek ezek a fekete keretes, sztk típusú keretek, és elképzeltem magamon és nem is lenne rossz, vagyis nem annyira vastag a kerete de nagy lencse vastag keret de nem az a nagyon durván. sok helyen olvasom, hogy tetszik milyen jó, mások azt írják, hogy buz*s?? meg hogy tök szar, gagyi, de nekem nem állandóan kell szemüveg.. de úgy érzem, hogy egyedi lehetnék vele vagyis jó tom, hogy sok mindenkinek van ilyen de értitek.. am normálisan öltözködök, nem vagyok pics*s, tök átlag ez a farmer gatya pólós stílus, meg nem is szeretem spt meg tudjátok akiknek van még ilyen, hanem a japán/koreai ulzzang lányokon tetszett meg.
sokat segítenétek, ha küldhetnék priviben magamról képet és megmondanátok a véleményeteket, csak írjátok le hogy hol laktok, aki diák esetleg h melyik suli nem akarok ismerősbe botlani, köszönöm a segítséget:)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!