Mennyire megbízható a parfumplaza.hu oldal?
A parfumplaza üzemeltetője a Neutral World Kft. Ugyanez a cég üzemelteti a www.parfumcenter.hu-t is. És sok más parfümwebáruházat is.
Én a parfumcenterrel már megjártam. És nem az ismerősömnek az ismerőse készítette ezt a videót, hanem én saját magam.
http://www.youtube.com/watch?v=5FlTHx8TTw4&feature=related
Mindenki gondoljon, amit akar, és döntse el, hogy eredeti-e a parfüm. A címnek ezért adtam azt, hogy "feltételezhetően hamis".
Ja, ezek a cégek pár hónappal ezelőtt még Age Beaty Kft név alatt futottak. Előtte pár hónappal megint más név alatt.
Vajon egy "becsületes cég" miért változtatja állandóan a Kft nevét, és alakít másik név alatt boltot?
Amúgy meg:
eredetit árulnak.
"én ismerem a parfumpaza tulaját, tuti eredeti!!"
Akkor nekem miért küldtek hamis parfümöt?
És miért tették le a telefont bunkó módra, amikor mondtam, hogy hamisat kaptam?
Konkrétan rákérdeztem? Akkor a DM-es termék a hamis? Erre is letették a k_cs_gök a telefont.
A parfümpláza hamis parfümöket árul. Vagyis pontosabban "lehetséges!" hogy vannak kisebb márkák, amik esetleg eredetiek. Egy nagyobb ismertebb márkát rendeltem, és én hamisat kaptam. Ez pár éve volt. Azonnal írtam nekik, választ nem kaptam.
Elhiszitek, hogy valaki jön és ideírja, hogy "én eredetit kaptam, ajánlom" hogy ő is egy átlag felhasználó? Nekik érdekük, hogy ne jelenjen meg róluk negatív kritika sehol. Jönnek és véleményezik, hogy "megbízható, eredeti," stb. Nagyon gáz. Ez olyan, mint az Aranyvessző bt. olcsó albérletei, az is nagy átvágás.
Ja és, hogy miért volt hamis? A parfümöm dobozáról ki volt vágva a szám, be volt ragasztva egy ugyanolyan színű színű papírral celluxszal. :DDD Nem hittem el! Az üveg alján nem volt szám, valami ragacs volt rajt, mintha pillanatragasztó lett volna. A parfüm teteje lejárt az üvegről és az illata bár hasonló volt, de mivel az eredetit jól ismerem, nagyon bántotta az orrom. Szóval átvertek. Remélem gyógyszerre költötték a pénzem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!