A www.myparfum.hu mennyire megbízható oldal?
Figyelt kérdés
Mármint, hogy nem vágnak át hamis parfümmel. Rendelt már valaki innen? Mik a tapasztalatok? Azért erről az oldalról, mert viszonylag olcsóbb a parfüm és nincs kiszállítási díj.2011. okt. 14. 11:28
1/2 anonim válasza:
Én már többször rendeltem tőlük, teljesen rendben volt minden. "Parfümmániás" vagyok, sok éves gyakorlattal ismerem a parfümöket, szinte egyből leveszem, ha hamisítvány.A Myparfumot ajánlani tudom.
2/2 KissMeli válasza:
A múlt héten rendeltem tőlük parfümöt, mert csak náluk találtam meg azt a fajtát, amit a párom használ, na meg az árak is elég jók.
Összességében elégedett vagyok velük. 2-3 nap átfutási idővel kell számolni, rendelésnél felhívtak, hogy leegyeztessük a rendelést, illetve azt is tudtam pontosan, hogy mikor várhatom a futárt.
A parfüm minőségétől tartottam, de mivel már "szakértője" vagyok a hamis parfümöknek, gyorsan kiszúrom, ha bóvli. Amit rendeltem, az teljesen rendben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!