Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire megbízható ez a...

Mennyire megbízható ez a parfümös oldal?

Figyelt kérdés
[link]
2009. dec. 22. 23:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én nem vásárolnék tőlük.

Komolytalan a honlap címe, komolytalan az egész kapcsolattartás, hát nézd meg ezt:

"Telefonon hétfőtől vasárnapig 00-24 óráig állunk rendelkezésükre a 0000/000-0000-es telefonszámon.

Rendeléseit, kérdéseit és észrevételeit kérjük küldje az alábbi e-mail címre:0000000000000@gmail.com"

Pfff....

A parfümökből érdekesmódon csak egy kiszerelés van, a képek pedig innen-onnan lehetnek összeszedve, mert mondjuk a dobozon az van, hogy 5ml, közben meg náluk csak 100ml-es kapható.

Azonkívül az oldal címén kívül sehol nincs leírva, hogy eredeti parfümökről van szó. A garancia, szavatosság résznél is csak annyi van, hogy új és bontatlan.

Lehet én vagyok túl kekeckedős, de nekem nem tetszik a dolog, én nem vásárolnék tőlük.

2009. dec. 24. 01:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Nekem is feltűnt a "nullás" elérhetőség és eléggé érdekesen adják elő a dolgokat. Azt hittem csak én vagyok az aki nem hisz ebben, de úgy látom tényleg kamu.
2009. dec. 24. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!