Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen pc-k illenek egy...

Milyen pc-k illenek egy rocker-emo lányhoz?

Figyelt kérdés
Eddig snakebite-om meg egy helixem van, de szeretnék még, csak nem tudom h hova. köldökömbe nem lehet.
2012. okt. 31. 23:09
 1/8 anonim ***** válasza:

a rock meg az emo két külön stílus, életérzés. egyszerre nem lehet az, te maximum öltözködésekben viselheted az egyik (vagy kevert) stílust.

titeket hívnak pózernek.

oda rakatsz piercinget, ahova akarsz, ahol neked tetszik...

2012. nov. 1. 11:54
 2/8 anonim ***** válasza:

Igaza van a többieknek a pózerkedést illetően..

azonban:

Ha mindenképp akarsz piercinget, szerintem egy szemceruzával rakj egy pöttyöt oda, ahova szeretnéd, és látni fogod, hogy állna ha ott lenne. Ha nem tetszik, nincs semmi gáz, mert le lehet mosni. Ha tetszik, akkor meg is van a hely, ahova tenni akarod a következőt.

2012. nov. 1. 14:45
 3/8 A kérdező kommentje:

nem vagyok pózer. undorító dolog ha vki csak divat miatt csinálja azt, ami másnak egy életérzés. azért írtam ezt a két stílust, mert egyre gyakrabban keverik össze. (legalábbis nálam) nem kell egyből baszakodni -.-

szerencsétlenek

2012. nov. 1. 16:42
 4/8 A kérdező kommentje:
egyébként a szemcerkás 5let nem jön be mindig. hogyha pl. tragust szeretnék... -.-
2012. nov. 1. 16:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Na figy, én voltam a szemceruzás, kaptál egy értelmes javaslatot, és még azt is fikázod? És még mi vagyunk a szerencsétlenek..

És bocs, hogy nem olvasok a kis fejedben, hogy tudjam milyen piercinget akarsz.

2012. nov. 1. 17:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Én nem a szemceruzás vagyok, de a tragusnál pont jól látható szemceruzával is...én filctollal rajzoltam oda a pöttyöt, és utána úgy döntöttem, hogy inkább várok vele pár évet, mert nem igazán jön be...egyébként a nyelvpiercing és septum piercingek kivételével mindenhol bejön a szemceruzás módszer...:D

És egyébként rakasd oda, ahol neked tetszik...és ne foglalkozz azzal, hogy mások szerint mi illik és mi nem...hiszen tudtommal ezek a dolgok valamilyen szinten a lázadásról szólnak...:D/az én időmben még arról szóltak, pedig csak 17 éves vagyok...nem hiszem hogy ekkorát változott a világ...ja és nem vagyok se emo, se rocker, amik egyébként elég közel állnak egymáshoz, de nem azonosak/

2012. nov. 1. 22:48
 7/8 anonim válasza:
Hát én mint rocker mondom hogy nagyon nem szerencsés párosítás az emo-val, de a te életed. Viszont ha ennyire tudod mit akarsz miért kérdezed, menjj el az üzletbe nézdd meg a választékot utána meg csináltasd azt amelyik megtetszik
2012. nov. 3. 17:35
 8/8 Atesz13 válasza:
az agyadba
2012. nov. 17. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!