Mit tegyek, hogy meggyözzem az ősöket arról, hogy engedjék kilyukasztatni a fülem?
Figyelt kérdés
17F2009. aug. 10. 14:57
1/11 anonim válasza:
17 évesen már minek az engedély? Besétálsz a bizsuboltba 1200 forint...ennyi...
2/11 anonim válasza:
jaja,ha annyira akarod elmész és megcsináltatod én tavasszal lövettem 850ft-ért természetesen fülbevalóval együtt:D
amúgy nekem sem örültek az ősök,1évig nyaggattam őket:D aztán kitaláltam h akkor szülinapomra ne vegyenek semmit ha ezt nem hajlandóak megengedni aztán elmentünk és megcsináltattam:D
14/L
3/11 anonim válasza:
Jesszusom ennyit nem engednek meg??? Nekem volt olyan osztálytársam a gimibe, aki nyelv/orr/köldök piercinggel jött, mert általánosba megcsináltatta. Erre mit szóltak volna a szüleid? Ne kérj engedélyt! Csináltad meg!
4/11 anonim válasza:
Simán megcsinálják sztem ha nem porcba megy... :S Piercinges, vagy bizsubolt és kilövik :D. Minek rá engedély? Nekem 3 piercingem van és 1 fültágítóm. 2 pc-ről csak akkor tudtak amikor hazamentem kiszúrt fejjel, tágítórol pedig nem is tudták addig amig elő nem jöttem vele, hogy "Anya,anya nézd milyen szép!!!!!" *_*
17L.
5/11 A kérdező kommentje:
És mi volt a reakció ezekre?
2009. aug. 29. 20:24
6/11 anonim válasza:
ugyan ez van itt is, csak én 13 vagyok xD
7/11 anonim válasza:
jaaj j ne parázz mért kell ide emgedély 17 évesen:,?!ha nagyon akarod azt a fülbevalót mindenáron akkor meny és lövesd be..ha észreveszik te szerinted mit fognak veled csinálni? kikapsz? szobafogság vagy kitépik a fülbevalót??, dehogyis...........ha már megvan nem tudnak mit csinálni..
8/11 anonim válasza:
Jajj hagyjátok már,az ő szülei nem engedik meg és kész,és szerintem jó hogy számít neki hogy mit engednek neki a szülei és mit nem.Szerintem mondd meg szüleidnek hogy ebben semmi rossz nincs,egyetlen kis kő/gömb/karika stb... Ha nem tetszik nekik továbbra se,vagy bármi gond lenne vele simán kiveheted,és összenő a lyuk és még heg sem lesz ott semmi.Általában ilyenkor már beleegyeznek ha ezt szépen elmagyarázod:D.Ha még így sem engedik meg,próbálj alkudni velük,hogy mittomén megcsinálsz akármit amit szeretnének azért cserébe engedjék meg,vagy valamilyen ünnepre kérnéd ezt.Ja és hogy magadnak állod meg ilyenek :D Sok sikert!:)
9/11 anonim válasza:
minek kilovetni ? b*zinak akarsz tunni ?mostmar bocs a legtobb pasinak nem is all jol , nagyon keves van akinek jol all sztem ne csianltasd
10/11 anonim válasza:
Hali.én tavaly jukasztattam ki most 14 vok. én is pont ebben a helyzetben voltam apukám nem engedte. de egyik nap a keresztanyám elvitt és kilyukasztatta.én is csak a helyszínen tudtam meg mire is készül. örülök h elvitt azóta még 1x kilyukasztattam. megfogják érteni a szüleid hogy egy lágy fülbevalóval szép :) sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!