Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyiket válasszam? Nem tudom

Melyiket válasszam? Nem tudom

Figyelt kérdés
az Avonból akarok rendelni tartós alapozót,csak nemtom így melyik színt válasszam.Ivory, vagy nude??Az arcom nem túl világos de hát nem is sötét
2009. aug. 10. 10:27
 1/5 anonim ***** válasza:
nude
2009. aug. 10. 10:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Gondolom a ColorTrend termékekről van szó. Nekem elég világos a bőröm, és Ivory-t rendeltem. Van egy képem amin az az alapozó van fent rajtam, és mint a múmia úgy néztem ki, az nagyon nagyon világos volt nekem is. Sápasztott nagyon. Úgyhogy szerintem is Nude-t rendelj!
2009. aug. 10. 10:41
 3/5 A kérdező kommentje:
nem color trend:) am köszi a válaszokat!
2009. aug. 10. 10:42
 4/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem ne az Avontól rendelj alapozót. Én dolgoztam náluk, nem egyszer csalódtam, egyszer egy alapozó pedig teljesen sárgás lett a bőrömön. Persze van, akinek bejön, lehet hogy Te is szereted, de szerintem ha alapozót szeretnél venni, akkor inkább menj el drogériába és próbáld ki ott a bőrödön (kézfej), az a biztos, és az Avon áraihoz hasonlók is biztosan vannak. Sok sikert!
2009. aug. 10. 15:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem elég világos a bőröm, de a hab állagú alapozóból az almondot használom, mert a másik még inkább sápaszt. (Szerintem nincs "maszkhatás".)
2009. aug. 10. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!