A forward helix piercing mennyire vészes?
Figyelt kérdés
Első sorban azok hozzászólását várom akiknek van.
Van egy helix piercingem és majd a jővőben szeretnék egy forwardot is. Szeretném tudni kinek milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban. A válaszokat előre is köszönöm!
2012. okt. 21. 14:47
1/2 anonim válasza:
szia
komolyan kérdezem, hogy ez még divat? egy-egy fül 'kütyüt' lát az ember....de akinek több van, megmondom őszintén, hogy számuk egyenesen arányos az iskolai végzettség csökkenésével. Bár tény, hogy kivehető....de szerintem olyan gáz. Nem bántani akarlak...
2/2 anonim válasza:
szerintem igazad van első kommentelő..lányoknak durván hat,fiúknak meg b*zis...nekem se tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!