Helix fülpiercingem bedagadt, és piros. Mi lehet az oka?
Kb 1 hónapja lövettem ki felül a porcban, és egyik naprol a masikra nagyon bedagadt, bepirosodott, és fáj is....
Az a baj, hogy annyira bedagadt hogy hogy a fülpiercing eleje és a hátulja összenyomja a fülemet, és szerintem a folyamatos nyomás miatt csak rosszabbodni fog a helyzet..
Használok Aloe First sprayt, és Betadinet...
valami tapasztalatok? hogy fog minnél hamarabb meggyógyulni?
Szia!
Keress egy piercing szalont a környéketeken. Menj be, mondd meg hogy begyulladt a füled, hosszabb szárú ékszerre akarod cseréltetni. Ott szépen kipucolják neked, kicserélik, és még tanácsokat is kapsz a gyógyulásra.
Én is így voltam, lőtték a fülem, de eltört a porc, a piercinges hozta helyre. :) Persze az új ékszert meg kell venni de nem egy horribilis összeg.
Magadnak nem biztos hogy ki tudod majd cserélni, mert ahogy kiveszed, a dagadás miatt szűkül is a lyuk és lehet nem tudsz másikat betenni. A piercinges ki fogja tudni cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!