Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen idősöknek való a piros...

Milyen idősöknek való a piros rúzs?

Figyelt kérdés
De az a tüzes piros.... azt olvastam h mindennapokra is lehet de azt nem írták h pl egy 15 évesnek való-e.....

2012. júl. 19. 09:59
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
Hát 15 éveseknek semmiképp. Én 25 évesen kentem ilyet egyszer magamra, mindenki azt mondta, hogy úgy nézek ki, mint egy k.rva. Nagyon öregít, és ribancos leszel tőle. Szerintem érett, 30-40 közötti nőknek való, akik tudják viselni.
2012. júl. 19. 10:26
 2/9 A kérdező kommentje:
és ha picsit visszafogottabb piros?
2012. júl. 19. 10:29
 3/9 anonim ***** válasza:
A piros rúzs az 50-es években volt használatos, mert akkor nem volt más. Később a ruszki nőkön virított. Egyáltalán nem fiatalos, sőt, én 66 évesen sem kenném magamra. Egy jó árnyalatú pasztell szín sokkal fiatalosabb, elegánsabb, életszerűbb lehet. Egyetértek az első válaszolóval.
2012. júl. 19. 10:44
 4/9 A kérdező kommentje:
oksi köszönöm :)
2012. júl. 19. 10:47
 5/9 anonim ***** válasza:

szerintem van akinek nagyon jól áll

[link]

én olyan 20 fölött mondanám

2012. júl. 19. 12:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem is annyira korhoz (oké, 16-18 év alatt ne), mint alkalomhoz, stílushoz, külsőhöz és személyiséghez kötött.

18 vagyok, és ilyen pirosat használok:

[link]

[link]

telt ajkaim vannak, nagyon illik a piros rúzs, eddig senki sem mondta, k .rvás lenék vele.

18/L

2012. júl. 19. 12:35
 7/9 anonim ***** válasza:
64%
Ez nem piros, és az ajkaid sem teltek.
2012. júl. 20. 00:00
 8/9 anonim ***** válasza:

ma 00:00

Nem én vagyok a képen.

2012. júl. 20. 11:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Én 21 múltam, és abszolút nem tartom öregesnek. Tény, hogy nem áll jól mindenkinek, könnyen olcsó hatású is lehet. De! Nekem se mondta eddig senki, hogy ku***s lenne.

Viszont vékony szájúaknak abszolút nem áll jól szerintem.

De én szeretek mindent, ami élénk rúzs, legyen az neon pink vagy bordós, piros..:) Szerencsére nekem jól is áll...jó nem szállok el magamtól, de azért az ember látja, hogy valami jól áll vagy sem (jobb esetben)

Most a nagy kedvenc ez: [link]

Ha meg pirosas akkor pedig ő:

[link] a jobb oldali

Nekem is telt ajkaim vannak. [link]

2012. aug. 9. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!