Milyen idősöknek való a piros rúzs?
Figyelt kérdés
De az a tüzes piros.... azt olvastam h mindennapokra is lehet de azt nem írták h pl egy 15 évesnek való-e.....2012. júl. 19. 09:59
1/9 anonim válasza:
Hát 15 éveseknek semmiképp. Én 25 évesen kentem ilyet egyszer magamra, mindenki azt mondta, hogy úgy nézek ki, mint egy k.rva. Nagyon öregít, és ribancos leszel tőle. Szerintem érett, 30-40 közötti nőknek való, akik tudják viselni.
2/9 A kérdező kommentje:
és ha picsit visszafogottabb piros?
2012. júl. 19. 10:29
3/9 anonim válasza:
A piros rúzs az 50-es években volt használatos, mert akkor nem volt más. Később a ruszki nőkön virított. Egyáltalán nem fiatalos, sőt, én 66 évesen sem kenném magamra. Egy jó árnyalatú pasztell szín sokkal fiatalosabb, elegánsabb, életszerűbb lehet. Egyetértek az első válaszolóval.
4/9 A kérdező kommentje:
oksi köszönöm :)
2012. júl. 19. 10:47
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Ez nem piros, és az ajkaid sem teltek.
9/9 anonim válasza:
Én 21 múltam, és abszolút nem tartom öregesnek. Tény, hogy nem áll jól mindenkinek, könnyen olcsó hatású is lehet. De! Nekem se mondta eddig senki, hogy ku***s lenne.
Viszont vékony szájúaknak abszolút nem áll jól szerintem.
De én szeretek mindent, ami élénk rúzs, legyen az neon pink vagy bordós, piros..:) Szerencsére nekem jól is áll...jó nem szállok el magamtól, de azért az ember látja, hogy valami jól áll vagy sem (jobb esetben)
Most a nagy kedvenc ez: [link]
Ha meg pirosas akkor pedig ő:
[link] a jobb oldali
Nekem is telt ajkaim vannak. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!