Hogy lehet műkörmöt felhelyezni levegősödés nélkül?
Már nagyon sokszor megpróbáltam felrakni saját magamnak a műkörmöt, mivel a szépségszalonokban építettet nem csak esztétikailag gusztustalanul vastagnak, de drágának is találom. Többször is kipróbáltam, hogy milyen az, amikor én csinálom, és ehhez mindig a legjobb műkörömragasztókat használtam.
Miért van az, hogy miután bekentem és felragasztottam a körmöt, a ragasztó szétfolyik és az egész levegős lesz alatta, amit akkor persze már le sem tudok szedni.
Valaki tudna nekem segíteni, aki már jártasabb, tanultabb ebben a témában? Előre is nagyon szépen köszönöm! :)
Réka
1. normális helyre kellett volna menned, akkor nem lenne vastag.
2. kinek mi a vastag? a műkörömnek, ha nincs meg a vastagsága (a megfelelő helyeken), akkor letörik. Ha technikailag jól van megépítve, akkor nem látszik, hogy vastag.
3. ez egy szakma, s mint ilyen, nem egyszerű. Ha az lenne, nem lenne az a sok-sok baromi kontár "körmös"..
4. ha azt akarod, hogy előbb-utóbb begombásodjon a körmöd, akkor ragasztgasd csak. ha nem akarod, akkor felhagysz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!