Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A strasszköveket hogy kell...

A strasszköveket hogy kell felhelyezni a körömre?

Figyelt kérdés

Kaptam pici strasszköveket , olyan apró nem hiszem hoyg kézzel fel lehetne rá rakni,gondolom vmilyen csipesz kell hozzá nem? milyen csipesz?

és csak simán rárakom az alaplakkra és utána lekenem fedőlakkal?

VAgy hogy kell,?

2009. júl. 1. 08:27
 1/3 anonim ***** válasza:

hát elvileg vannak olyan pálcák, amik direkt erre vannak,h azzal rakd fel a köveket, de én mindíg kézzel rakom fel magamnak. :D a csipesz meg nemhiszem hogy jó megoldás, de inkább próbáld meg, mert én még nem próbáltam.

és igen, rakd rá az alaplakkra (lehetőleg kicsit nyomd is bele!!!!), és utána kenj még rá, sima fedőlakkot, de azért erősen, hogy ne essen ki!!!

2009. júl. 1. 09:01
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen remélem sikerül úgy felraknom anélkül hogy ne kapjak bele a lakkba..Olyan apró és sajnos nem ilyen öntapadós.
2009. júl. 1. 09:07
 3/3 anonim ***** válasza:

1. vagyok

én volt, hogy a kis követ egy csepp pillanatragasztó

ba tettem bele....

nem a legegészségesebb, mert nagyon káros, de most egy apróka pöttytől talán nem lesz baj :D

2009. júl. 1. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!