én vagyok béna vagy a spirál nem jó?
sokak ajánlatára életem 1.spirálját megvettem,ezt: [link]
felkentem,és össze vissza tapadtak a pilláim és pici pöttyök is láthatóak voltak néhol...Próbáltam utána szempillafésűvel vmit kezdeni vele de nem lehetett...megpróbáltam mégegyszer,hogy a spirálról lehúzogattam a festéket..eredmény ugyanaz
olyat fogtál ki, amibe már belement a levegő, egy csomóan kinyitogatták. vagy túl régi volt eleve, és elkezdett beszáradni
nekem volt ilyen, semmi baja nem volt, szép volt, jó volt, ahogy a krémmánián írják is
nem volt szerencséd
Ki kell tanulni. Az, hogy olcsó, nem feltétlenül egyből sz.r is... Persze, 6ezres spirállal biztos könnyebb beszélni... De az se tud többet, legalábbis nem feltétlenül.
Az első 2-3 használatlán nekem is ilyen volt, utána érdekes mód "megjavult". Vagy éppen én jöttem bele a használatába :)) Azóta gyönyörűek a pilláim tőle. Olyan, mintha műszempillám lenne.
Minek 6-szor annyit fizetni, ha ez is tökéletes? :) Inkább a szeretteimre költöm a maradékot, mint kidobjak ilyen holmikra többet... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!