Lányok! Akiknek vastagabbak az ajkai?
Sziasztok! Az érdekelne, hogy ti, hogy szoktatok sminkelni, ha egyáltalán szoktatok? Csak azok érdekelnének, akiknek a felső ajkuk is vastag, nektek nem néz ki idétlenül, ha kihúzzátok, kifestitek a szátokat? Milyen árnyalatokat használtok, hogyan festitek ki?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Én általában Barackot, korall színeket használok, de ha olyan kedvem van egy pár pirosasabb árnyalatot is felkenek, nem "töményen", mert egyébként is elég pigmentált a szám.
Kísérletezz és ami jól áll azt használd.
Szerintem nem néz ki idétlenül, ha egyébként az arcod többi része nincs agyonsminkelve.
Néha kevesebb több...néha:D
Nekem vékony a szám, viszont én azt figyeltem meg, hogy a vastagabb ajkú társaimnak sokkal jobban állnak az élénkebb rúzsok. Vettem egy gyönyörű szép essence rúzst, piros, de talán pici vöröses beütése van. Nagyon nevetségesen néztem ki vele, még vékonyabbnak tűnt a szám, mint egyébként.
Szóval lepasszoltam tesómnak, neki sokkal jobban áll. :)
A szájceruza tényleg nem mindenkinek áll jól, érdemes vele vigyázni. :)
A hétköznapokon én is inkább csak színtelen ajakápolót használok. (A színesek közül csak a Labello Vitamin Shake színe tetszik.)Nagyon néha matt nude rúzs.
Alkalmakkor jöhet a piros rúzs. Legjobban a korallpiros illik, de az estélyi ruhámhoz egy bordóba hajló árnyalatot választottam.
Telt ajkú lányok nyugodtan próbálkozhatnak sötétebb árnyalatokkal is, mivel ezek köztudottan kicsinyítik az ajkakat, ami egy vékonyajkú lánynak már előnytelen.
Ne válassz nagyon csillámos szájfényt, mert attól már elég műnek, úgymond feltöltetettnek hat a szád. Tapasztalat.
Nekem a világos rózsaszínek sem illenek annyira sajnos, olyan barbie babáslesz a végeredmény. (lehet hogy ehhez a szőke hajamnak is köze van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!