Lányok akiknek szép az arcbőrük, de használnak alapozót?
Miért használtok? Csak azért érdekel mert nekem is szép, egészséges, pattitlan a bőröm, de nemtom, h akkor most a sminkeléshez kell hazsnálni akkor is ha jó a bőröm, vagy inkább hanyagoljam? Ne haragudjatok, kezdő vagyok még :)
19/L
Szia. Én a helyedben nem használnék, csak elnehezíti a bőrt, eltömíti a pórusokat, magad alatt vágnád valamennyire a fejszét. Nekem viszonylag szép bőröm van, csak púdert használok, hogy mégis legyen valami alap... ha esetleg kijön 1-1 pattanás, akkor alá korrektor és ennyi.
19L
én is csak púdert használok.mivel egyáltalán nincs problémás bőröm szóval ez bőségesen elég
18/L
Halálsápadt vagyok alapozó nélkül.Próbáltam szoláriumozni az arcom,sokat napozok nyáron,de egyszerűen nem fogja meg az arcom semmi,csak az alapozó.Valahogy egészségesebb színt ad neki(na meg bronzos pirosítót is használok).Régebbről maradtak hegek(simák szerencsére,csak más színűek mint a bőröm többi része) szóval vannak foltok az arcomon,amiket szépen elfed az alapozó ill a korrektor.Na meg a szemem alatti karikákat,ill a szemhéjaman lévő ereket amik átlátszódnak jól fedi az alapozó ill a smink.
Szerintem akkor érdemes púdert v alapozót használni,amikor nem egyenletes színű a bőröd-hiába "szép".
24n
alapozó nélkül ijesztően fakó, sápadt vagyok. így kiegyenlítődik a színem,valamivel élőbbnek nézek ki:)
17l
Szerintem felesleges alapozót használni
max csak azér h egyenletessé tegye az arbőröd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!