Lányok akiknek szép az arcbőrük, de használnak alapozót?
Miért használtok? Csak azért érdekel mert nekem is szép, egészséges, pattitlan a bőröm, de nemtom, h akkor most a sminkeléshez kell hazsnálni akkor is ha jó a bőröm, vagy inkább hanyagoljam? Ne haragudjatok, kezdő vagyok még :)
19/L
Ilyenkor jó megoldás lehet a színezett hidratáló. Egységes bőrszínt ad, könnyed, így nem terheli a bőrt, nem tömíti el annyira a pórusokat. Szóval ha szép a bőröd, de valami alapot mégis szeretnél, ez tökéletes lehet. Erre tudsz púdert tenni, ha szükséges vagy ha akarsz és pirosítót is lehet.
Nekem vannak bőrhibáim, de nem használok alapozót, csak ritkán, mer félek, hogy csak ront a helyzeten.
16/L
Nekem tökéletes a bőröm, nem használok alapozót, se pirosítót, mivel természetesen pirosak az orcáim.
19L
Nekem természetesen szép a bőröm, kreol színű, teljesen hibamentes, nincs pattanás, egészséges 100%-ig.
Semmi szükségem alapozóra, javaslom, hogy te se használj, mert az csak elcsúfítja és nem tud alatta lélegezni a bőröd, előbb-utóbb pattis lesz.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!