Szoláriumozás előtti vagy utáni krémek használnak jobban a szép egyenletes szín elérése érdekében?
Figyelt kérdés
Nektek konkrétan milyen fajta vált be? Elkezdtem járni szolizni, folyamatosan testápolóval kenem magam, de most, hogy már lassan elfogy,azon gondolkodtam, hogy érdemesebb lenne egy szolizás előtti vagy utáni krémet használni. Melyik lenne a jobb megoldás? Őszintén szólva az utáni jobb ötletnek tűnik számomra,mert ha az előttit nem teljesen egyenletesen kenem fel,félek, hogy a színem sem lenne az. Termékeket ajánlanátok, amik tényleg beváltak?2012. jan. 16. 15:31
1/6 Darkkingdom válasza:
Az előtti krémek,mert azok aktiválódnak afény hatására és jobban barnítják a bőrt, az utáni krémek max azért hogy jobban megmaradjon a színed,meg a bőr száradása ellen!de azért egyik krém sem tesz csodát!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Igen, azt tudom, hogy egyik sem tesz csodát, de valamivel csak jobb az eredmény tőle. Esetleg konkrét terméket tudnál/tudnátok ajánlani?
2012. jan. 16. 15:47
3/6 Darkkingdom válasza:
Huhh hát én a rossman-ba vettem egy ilyen testpermetet,(Ami nagyon jó kicsit olajos hatású az egésztestd befújod vele és nagyon jó,úgyvettem észre hogy az tényleg használ is)
Nagy R betű van az elején és átlátszó doboza van,az R betű alá van írva hogy: REVOLUTION TAN alá: SOLARIUM KOSMETIK alá:ORANGE-POWER braunungsspray
van több fajta,bár ezzel a felírattal csak egy,olyat keress úg ykel kinéznie hogy lila és pirosas vagy narancvso szinű,két színből van és úgy kell használni hogy összerázod!
Van a full fehér,azt ne vedd meg azt csak utánna kell magadrafújni...az bármiylen krém jó!:) úgyhogy ezt vedd ez nagyon jó..1500 ft 200ml ennyi volt kiirva ár nekem a kasszánál már csak 1000 volt :) (Megsúgom:nem szóltam XD)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2012. jan. 16. 17:07
5/6 Darkkingdom válasza:
Nagyon szivesen :)örülök hogy segíthettem!
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!