Sötét szinűből lett szőkék! Első festésre nem igazán lett az a szép szin amit szerettem volna. Tartsak ki, mert majd a festések során alakul, vagy adjam fel és fessem vissza barnára?
Nagy a dilemmám, mert mindig barna hajam volt,festés nélküli természetes. 1 hete le lett szőkitve és be lett festve 10.21-es szinű festékkel, de nem pont olyan mint amire számitottam. Nem ment tönkre a hajam,épp ezért nem tudom mit tegyek, hogy várjak még és majd a további festések során szépen egységesre alakul a szin , vagy ez már mindig ilyen lesz?
Légyszi olyanok irjanak akik sötétebbről lettek szőkék, és hasonló cipőben jártak.
Félreértés ne essék, nem sárga a hajam, csak nem egységes a szin és hol ilyennek hol olyannak látom.
Köszi
Szerintem tegyél még egy-két próbát, addig mondjuk hordatod összefogva, vagy hullámosan, kevésbé látszik, hogy nem egyenletes a színe.
Ha még mindig nem az igazi, akkor vissza tudod festeni.
Egyébként szvsz legközelebb sokkal jobb lesz az eredmény.
Szia!
Nekem ugyan így volt!
Csak nekem világos barna az eredeti haj színe és be akartam festeni szőkére vettem egy hajfestéket és az nagyon nem szőkére fogta be hanem olyan volt mintha sötétbarna majdnem fekete lenne,pedig a hajfesték közép szőke volt.
Na én utána szenvedtem vele sokat hogy szőke legyen,kb fél év volt mire teljesen jó lett!
Én mindig eredeti világosbarnából festem bolti hajfestékkel. Először középszőke lett, aztán már egyre világosabb szőke. De nem akarok annyira szőke lenni, úgyhogy nemsokára csak a tövét festem.
Többszöri festés után te is egyre szőkébb leszel, nyugi! Ezzel nem roncsolod a hajad! Csak simán fesd be havonta egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!