Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Aki avon tanácsadó, tudna...

Aki avon tanácsadó, tudna segíteni? Most lettem az

Figyelt kérdés
2 naőja volt itt egy nő, aki csomó mindent elmondott és sok mindent adott, azt beszéltük meg h 1-2 hét mire kapok törzsszámot(meg gondolom vele együtt jelszót is?) amivel be tudok majd lépni a honlapba..ez tényleg ilyen sok idő?Mert nem akarok lecsúszni a mostani kampányból való rendeléssel sem, főleg az utolsó pillanatra sem akarom hagyni.Sajnos ezt a témát vhogy kihagytuk.

2012. okt. 1. 17:15
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Nem közvetlenül tartozik a kérdésedhez, de nem igazán tudom, hogyan bővíthetném a rendelőim körét. Én is kb 2 hete kezdtem el, szóval a mostani 14-es kampány az első. Van valami jó tipped, hogy mondjuk sulin, közeli ismerősökön kívül kiket és hogyan lehetne "megszerezni"?
2012. okt. 2. 15:20
 12/21 anonim ***** válasza:
Nem a jelszó nincs a számlán.Ha az Avon oldalán jársz rákattintasz a regisztrálásra megadod a törzsszámod meg amit kérnek majd email-ba küldenek egy jelszavat amivel beléphetsz.
2012. okt. 2. 15:37
 13/21 A kérdező kommentje:

Sztem csinálj egy eseményt facebookon pl vagy csoportot, vagy csak simán körlevelet írj :)

köszi, már látom h úgy kell regizni h kéri azt a számot is, majd akkor felveszem a kapcsolatot a koordinátorommal hétvégén, h akkor h lesz, küldi majd és én adom le v ő adja le először az enyémet

2012. okt. 2. 16:41
 14/21 anonim ***** válasza:

Ez egy piramis jatek. Te tartozol vkihez, ahoz a nohoz aki beiratott teged, elsosorban ha barmi kerdesed van akkor fordulj nyugodtan hozza, neki az a dolga h teged/ benneteket (tanacsadonoket) segitse, ugyan is o minden rendelesed utan %-ot kap, es minnel tobben tartoznak hozza annal tobb nyereseghez jut!

Nem tom h "nallatok" h mukodik, de nallunk, romaniaban 1-2 nap es meg vannak az adatok. Hetfon beiratkoztam, es mar kedden adtam a rendelest :)

2012. okt. 3. 16:34
 15/21 A kérdező kommentje:
beszéltem egy másik koordinátorral és ő is azt mondta h 1-2 nap és megvana törzsszám..sajnos az enyém még nem jelentkezett
2012. okt. 3. 17:50
 16/21 anonim válasza:
Sziasztok!Tudna nekem valaki segiteni hogy kell az avon belépési jelszómat megváltoztatni???Már regisztráltam és 2 kampányon tul vagyok,csak megszeretném változtatni a jelszómat biztonsági okokból.Előre is köszi a segitséget:)
2012. okt. 28. 10:03
 17/21 anonim ***** válasza:

szia!

ez engem is érdekel. kb. 3 hete csatlakoztam az avonhoz. Megérkezett a számom (pedig még nem rendeltem), de a nő, akinél beléptem, nem adja oda, hanem arra akar rávenni, hogy mondjam neki, mit szeretnék és gyorsan megrendeli!!

Értitek ezt?

2012. dec. 3. 08:44
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekem is az első rendelést a koordinátoron keresztül kellett leadni.Addig nem is kaptam meg a törzsszámot,mert a csomagban a számlán volt rajta.
2012. dec. 3. 10:48
 19/21 A kérdező kommentje:
Hát ezt nem értem, meg kéne adnia a a számsort, és neked rendelni az elsőt is nem neki, mert akkor neki lesz még több haszna így, neked meg semmi
2012. dec. 4. 18:33
 20/21 anonim ***** válasza:
A koordinátor nem a saját nevére rendeli meg azt ami neked kéne hanem a te nevedre a te címedre csupán az első rendelést adja le ő helyetted mert csak így fogsz az ő csapatába tartozni ami után gondolom nagyobb kedvezménye van neki.De te kapod meg a csomagot neked jön a kedvezménnyel csökkentett csekk a te nevedre te címedre,nem kell aggódni nem fog átverni!!És a csomagban lesz a törzsszámod amivel beregisztrálsz az Avon honlapjára emailban küldenek egy jelszót és onnantól kezdve le tudod adni a rendelésed!
2012. dec. 4. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!