Aki avon tanácsadó, tudna segíteni? Most lettem az
Figyelt kérdés
2 naőja volt itt egy nő, aki csomó mindent elmondott és sok mindent adott, azt beszéltük meg h 1-2 hét mire kapok törzsszámot(meg gondolom vele együtt jelszót is?) amivel be tudok majd lépni a honlapba..ez tényleg ilyen sok idő?Mert nem akarok lecsúszni a mostani kampányból való rendeléssel sem, főleg az utolsó pillanatra sem akarom hagyni.Sajnos ezt a témát vhogy kihagytuk.2012. okt. 1. 17:15
1/21 anonim válasza:
Szia.Én is kb 1,5 hét után kaptam meg a törzsszámot.Jelszót a regisztráláskor kapsz.Nem fogsz lemaradni semmiről amúgyis szerintem a 15-ös kampányba jobb akciók vannak:)
2/21 anonim válasza:
Az első rendelés leadása után kapod meg a törzsszámod. Ebben majd a koordinátorod segít. Addig gyűjtögesd ügyesen a rendeléseket. :) Sok sikert!
3/21 A kérdező kommentje:
De ha nincs törzszsámom mégis h tudok belépni a honlapba? meg akkor mailben mit fog külédeni egy linket amin tudok regisztrálni?
2012. okt. 2. 13:15
4/21 A kérdező kommentje:
mármint én neten fogom leadni a rendelést és az első rendelést a törzsszám alapján nem tudom leadni, mert az lesz az azonosító amivel be tudok lépni
2012. okt. 2. 13:27
5/21 A kérdező kommentje:
lehet kicsit zavarosan írtam az utolsót, csak elég beteg vagyok sajnos épp, azért fontos nekem most ez a kérdés mert már összegyűlt a rendelésem kb., és nem szeretnék erről lemaradni :( lehet h a 15-ben jobbak vannak, de most ebből is összegyűlt már, és csak ezért idegesít h nem tom h lesz..mert annyit mondott h kapok törzsszámot és azzal tudok majd belépni és leadni a rendelést, szóval a 2. válaszoló válasza azért nem vszínű, mert rendelés leadáshoz kellene az a számsor
2012. okt. 2. 13:29
6/21 anonim válasza:
Azt tudom hogy nekem az első rendelést a koordinátornak kellett leadni,mondta már hogy miért de nem emlékszek rá.
7/21 A kérdező kommentje:
Aha értem, hát nem tudom nekem ilyet nem mondott. lehet majd írok neki a napokban egy smst vagy vmi..emailét nem tudom, csak ő az enyémet, majd daküldi a törzsszámom és az az azonosító, a jelszót nem tudom h h lesz
2012. okt. 2. 13:51
8/21 anonim válasza:
Szia utolsó vagyok.Utánanéztem és tényleg csak akkor kapsz törzsszámot ha leadtad az első rendelést csak én már nem emlékeztem annyira rá.Szóval keresd meg a koordinátorod és add le neki a rendelést hogy elküldhesse majd mikor megkapod a csomagot rajta lesz a számlán a törzsszám azzal tudsz regisztrálni és kapni fogsz akkor egy jelszavat amit meg is változtathatsz.
9/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségedet! Majd akkor beszélek vele vhogy, csak nem tudom h akkor nekm ezt miért nem mondta?:S csak h 1-2 hét és megkapom
2012. okt. 2. 14:33
10/21 A kérdező kommentje:
Még csak annyi, hogy a számlán rajta lesz a t9rzsszám, az lesz az azonosító belépésnél(?) és a jelszót h kapom meg?az is a számlán lesz?:O
2012. okt. 2. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!