Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Oriflame tanácsadó (nő) k!...

Oriflame tanácsadó (nő) k! Lenne néhány kérdésem?

Figyelt kérdés
Tanácsadónőként (ha nincs sok ügyfelem) csak úgy tudok keresni, ha megrendelem a termékeket tanácsadónői áron és eladom katalógusáron? Rendelésnél be kell jelölni valahol, hogy én rendeltem vagy egy ügyfelem? Vagy hogy van ez? És adóköteles? Csak nemrég regisztráltam és aki beléptetett nem igazán tájékoztatott. És addig nem tudok rendelni, amíg nincs vele aláíratva valami papír meg a személyim?
2011. máj. 12. 13:42
 1/7 hot_kiss ***** válasza:
44%
Oriflambe sajnos nem tudok segíteni, csak AVON-nál..
2011. máj. 12. 19:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem baj, gondolom hasonlóan működik (állítólag csak a jutalék több az Oriflame-nél, ha toborzol tanácsadónőket, de én odáig nem jutok el). Szóval hogy lehet keresni és hogy csinálom az adóbevallást? Ki kell váltani a vállalkozói engedélyt? Hogy működik?
2011. máj. 13. 11:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is oriflame tanácsadó nő vagyok mindjárt leirom neked részletesen:)

2011. máj. 15. 14:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Namármost. Hogyha ebből szeretnél pénzt keresni,hogy tanácsadó nő vagy rendesen és sokat ahhoz nagyon nagy elhivatottság és türelem kell akár pár évig is eltarthat.

Ugye gondolom aki beléptettett kaptál töle egy kék kártyát a kód számoddal. Na ez mindig legyen nálad. A személyiddel együtt!:)

Első lépésként igen azzal kerehetsz pénzt,hogy miné több ismerösödnek mutatod meg az újságot akik azon az áron rendelnek ami abban van! Te 30%kal olcsóbban rendelsz igy az 10000ft-os rendelések esetén akár 3000ftot is jelenhet neked!

Érdemes nézni a BP-ket! És add le egyszerre a rendelésed! Bizonyos számu bp elérése után már nem kell kifizetned a regisztrációs dijat! Kövesd nyomon ügyfeleid számára,hogy melyik katalógusban milyen akció várható,jobban fognak téged szeretni ha nem drágábban veteted meg velük!

Aztán ha már rendszeresen rendelnek tőled ajánld fel nekik,hogy csatlakozzanak. Ha csatlakoznak,akkor alád kerülnek mint egy családfában. És azt amit töle rendeltek a BP-it te is megkapod! És ha ő alá is csatlakozik valaki azt is te is megkapod és igy tovább. Az oriflame.hu oldalon erről bövebben olvashatsz,mert a BP-kkel különbözö szinteket,fizetési lehetöségeket érsz el!

Ehhez szoktak lenni kampányok rendezvények,amikröl szintén a honlapon tájékozodhatsz érdemes minden menüpontot átböngészni. A személyes oldal,hálózatnál figyelemmel is tudod követni h az alád csatlakozottak mennyit rendelnek és a többi. A rendelésnél nem kell feltüntetni semmit.Én interneten szoktam rendelni általában,otthozzászámolja ha kevés BPért rendeltél a regisztrációs dijat is mindent ami téged érint és másnap már át is veheted a csomagod az oriflame pontodnál!

Ha érdekel valamelyik termék összetevöje (allergia esetén) azt is ott tekintheted meg a honlapon,és kommenteket is olvashatsz kinek mennyire vált be a termék,érdemes e megvenni. Ha bármi kérdésed van még irjál,szivesen válaszolok:) Csak elég nehéz ezt itt összefoglalni nekem körübelül 2 órán át keresztül meséltek róla.

2011. máj. 15. 14:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem. Tehát úgy tudok keresni vele, hogy tanácsadónői áron veszem és katalógusáron adom. A bónuszpont (BP) és a Business Volume (BV) mire jó? És ezt hogy tudom leadózni? Vagy nem adóköteles ez a jövedelem?
2011. máj. 16. 11:40
 6/7 Ori Feri ***** válasza:

Fontos dolgokat kérdezel. Én 18 éve vagyok Oriflame-es, párommal együtt.

Neked ki a direktorod?

2011. máj. 19. 18:07
 7/7 Levander ***** válasza:

Mindenképp keresd fel a directorodat.

Egyébként érdekes... Nálunk Győrben először is egy megbeszélés volt egy ingyenes bőrdiagnosztikával. Utána regisztráltunk, megbeszéltük, hogyan tudjuk egyre feljebb tornászni magunkat és részt vettünk egy továbbképzésen is a kozmetikusunkkal, aki elmondta, melyik termék milyen bőrre való és a kérdéseinkre is válaszolt. Azóta több konferencia beszélgetésünk is volt és tartjuk a kapcsolatot. A rendelési papíron megtalálod a directorod elérhetőségét, mindenképp keresd meg.

2011. jún. 1. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!