Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Igaz hogy ha az Avonnál...

Igaz hogy ha az Avonnál tanácsadó nő leszek, akkor az első csomagot nekem kell fizetnem? Vagy ez most hogy van?

Figyelt kérdés
2009. okt. 11. 19:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én nemrég hagytam abba az avonozást,és igaz,hogy én külföldön élek,de szerintem mindenütt ugyanúgy van.

Neked először csak a katalógusokat kell kifizetned,amiből rendelnek tőled.Aztán leküldöd a rendelést,és amikor megjönnek az avon postával a dolgok,akkor szólsz a megrendelőidnek,és ők kifizetik a dolgokat amiket rendeltek.Ezt te elküldöd az avonosoknak(postán vagy bankon keresztül lehet-legalábbis itt) és ennyi.Persze neked marad abból a pénzből ami "befolyik" a kliensenktől,mert neked kevesebbet kell kifizetned mint nekik(áfát nem kell fizetned azthiszem,vagy pár százalékkal kevesebbet fizetsz ki,mint amennyi pénzt kapsz a kliensektől).

Remélem érthető lett:)

2009. okt. 11. 20:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Leadod a megrendelést. aztán később jönn a csekk amit befizetsz, de persze a cuccok árát elkéred azoktól akik rendeltek. Álltalában attól függ a százalék engedmény hogy milyen jól teljesítesz. Tehát ha elég sokan rendelnek tőled akkor mondjuk 15-30% kedvezményed is van. Tehát ha 20000 ért rendelnek tőled a 15% a tied belőle. Remélem énis érthető voltam.
2009. okt. 12. 16:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia,

ha még érdekel a dolog akkor nyugodtan írj, de egyébként mindig az árengedménnyel csökkentett árat kell kifizetni, az avonos regisztráció semmilyen plusz költséggel nem jár, érdemes csinálni, veszíteni nem lehet rajta

Zsuzsi

avon.juniormanager@gmail.com

2011. jan. 22. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!