Igaz hogy ha az Avonnál tanácsadó nő leszek, akkor az első csomagot nekem kell fizetnem? Vagy ez most hogy van?
Én nemrég hagytam abba az avonozást,és igaz,hogy én külföldön élek,de szerintem mindenütt ugyanúgy van.
Neked először csak a katalógusokat kell kifizetned,amiből rendelnek tőled.Aztán leküldöd a rendelést,és amikor megjönnek az avon postával a dolgok,akkor szólsz a megrendelőidnek,és ők kifizetik a dolgokat amiket rendeltek.Ezt te elküldöd az avonosoknak(postán vagy bankon keresztül lehet-legalábbis itt) és ennyi.Persze neked marad abból a pénzből ami "befolyik" a kliensenktől,mert neked kevesebbet kell kifizetned mint nekik(áfát nem kell fizetned azthiszem,vagy pár százalékkal kevesebbet fizetsz ki,mint amennyi pénzt kapsz a kliensektől).
Remélem érthető lett:)
Szia,
ha még érdekel a dolog akkor nyugodtan írj, de egyébként mindig az árengedménnyel csökkentett árat kell kifizetni, az avonos regisztráció semmilyen plusz költséggel nem jár, érdemes csinálni, veszíteni nem lehet rajta
Zsuzsi
avon.juniormanager@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!