13 éves vagyok, most megyek hetedikbe. Használhatok szemceruzát?
szia!
használhatsz, ha stílusosan használod. ne legyen feltűnő színű, barna vagy fekete a jó.és egy pici spirál. csak akkor használd ha tiszta az arcbőröd amúgy nem lesz szép egy zsíros, pattanásos bőr kisminkelt szemmel.
szerintem egyenlőre csak néha smikeld magad, vigyázz a bőrödre.
Használhatsz, bár a tanerők nem biztos, hogy értékelik majd!
Inkább hagy suli utánra. Vagy ha mindenáron így akarsz bemenni, akkor légy diszkrét, és ízléses. Ne használj rikító színeket, mert azokat elég nehéz jól alkalmazni, és inkább estére jók.
Meg így nem is lessz annyira feltűnő, és a tanarak is jobban fogják vielsni a dolgot.
A baratnommel allandoan kentuk magunkat suli utan....allandoan arpa nott a szememre. Most, hogy megtehetnem, mar nem kockaztatok.
Egyet ertek a felettem szolokkal es emlekeztetek a lehetseges negativ oldalara a dolognak.
Használd nyugodtan, de időbe telik, mire tényleg szépen tudod majd használi (ehhez is kell a rutin). Esetleg kérd anyukád segítségét. Fontos, hogy betartsd a következőket:
Először arctisztítás! - zsírtalanítani kell a bőrt arctonikkal
Másodszor alapozó/púder! - ez segít, hogy ne kenődjön el a szemceruza
Harmadszor a ceruza
A fekete a legtöbbször jó választás, szinte mindenhez passzol. Szerintem egyenlőre ne húzd ki túl vastagon a szemed, éppen csak. A barna is jó választás, vagy ha kékszemű vagy, akkor a szemed külső sarkát (csak ott) húzd ki kékkel (de csak picit).
Festheted magad nyugodtan és diszkréten.Egy szép természetes smink minden korosztálynak jól áll.
(Nem attól lesz valakiből kurva mert ad magára.Ezt egy előző"kedves"hozzászólónak irtam!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!