Milyen sminket vegyek?
Hófehér bőröm van (ilyesmi: [link] egy-két pattanásom szokott lenni emellett elég karikásak a szemeim (nagy, sötétlila karikák).
Milyen korrektort, alapozót, púdert tudnátok ajánlani?
Elég ha csak korrektort használok (a karikákra ill. a bőrhibákra) és rá a púder, vagy kell alapozó is? A púderhez kell vennem külön ecsetet?
A válaszokat előre is köszönöm.
Nekem a száz forintos boltban kapható korrektor stift is bejött, de ha igazán profi korrektort akarsz, akkor az Essence féle több színű a legjobb (szerintem). Még viszonylag az ára is tűrhető. Ebből azt hiszem a rózsaszínű rész az, ami ellensúlyozza a szem alatti sötét karikákat.
Alapozóból szintén nem kell a legdrágább, én "occsó" boltban veszem. Ez elég "light"-os, nem hat vakolatként.
Púderből is meg alapozóból is lehet kapni egész világosat, amitől nem nézel ki úgy, mint aki most jött a szoliból.
Nálam a következő a sminkelés menete: arclemosás - tonikkal áttörlés (vattával) - arckrém - erre jön a korrektor (szem alá, orr mellé, esetleges egyéb bőrhibák) - alapozó - púder.
A púdert nem ecsettel, hanem pamaccsal viszem fel. Vannak olyan púderek, amikhez eleve van egy kis szivacs korong, az tökéletesen megfelel a célnak.
Ha ezzel megvagyok, erre jön az igazi festés (szemöldök, szemhéj púder, stb).
Essence Pureskin színezett hidratáló világos bőrre.
Bármilyen korrektor (nekem ebayes teafás van, olcsó és jó), de megfelel egy miss sporty vagy essence is.
Púderre bízzuk a fedést akkor CadeaVera 2in1. 10-es Soft Ivory nagyon világos bőrre is jó. (Müllerben kapható csak)
Én nem használok külön ecsetet.
Drágább változat: MAC Studio fix fluid alapozó, nagyon sok színben van, nekem a legvilágosabb NC15 a jó. Hófehérke vagyok:D De ez elég durván érződik a bőrön. Én nem szeretem emiatt. Viszont jól fed. Erre nem is kell más nekem. Se púder se korrektor.
Köszönöm a segítséget.
Végül a CadeaVera 2in1 10-es Soft Ivory púdert vettem meg, az Essence Stay All Day hosszantartó korrektort, egy Essence pirosítót+pirosító ecsetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!