Hogyan készíthetném el ezt a sminket? Hol vegyek ilyen jó minőségű sminket ami a képen is van?
Sajnos eléggé nem vagyok jártas sminkelésben.15 éves vagyok...inkább csak alapozót használok ( nem mindig ) ,meg szempillaspirál. de jó lenne már 1 kicsit újítani. Szeretnék ilyen feketés fehéres sminket ami nem túl kihívó de még is jó. :)
nézegess youtube-on ilyen sminkes videókat. ha tudsz angolul van fent millió, csak rá kell kereseni, hogy "make up tutorial" ott el is mondják milyen márkákat használnak.
szemfestékekből nagyon jó a MAC (de drága is sajna)
Szterintem annyi az egész hogy egy fekete tus,és valami fehér pigment.Meg ugye spirál.
Szerintem is Mac,olcsóbban ami jó még a Loreál,Max Factor,még olcsóbba Essence:)
Az essence neked még bőven megfelel.
Vegyél egy fekete folyékony tust(Essence Black mania 700 Ft) és egy bőrszínű, meg egy fehér szemhéjpúdert.
A bőrszínű megy a szemhéjadra, a fehér a belső szemzugba.
A tussal, meg otthon költözz be a fürdőszobába, és gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás.:)
youtube-dorkasminkel egyébként. vagy livinpretty. mindketten magyarok, és van tusos videójuk.
Csak egyre kérlek, ne vidd túlzásba, mint a mai 15 évesek többsége. nagyon érvényes a kevesebb több elv.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!