Hogy néz ki egy igazi rockos csajszi? És hogy lehetnék én is olyan? Milyen cuccokat kéne vegyek? Milyen frizurát, sminket csináljak?
Köszi a válaszokat. :D
Ja és most a rockos alatt nem azt a nagyon dúrvát értem. :D
Bocs, kérdező, nem oltogatni akarlak, de nagyon hülye vagy.
Olyan nincs, hogy rockos. Rocker, esetleg metálos van. De mégis mit gondoltál ? Hogy rocker leszel egy bizonyos ruhától/sminktől/hajtól ? Te komolyan ezt hiszed ?
Az a helyzet, hogy először a zenét kell szeretned. NAgyon szeretned. Érezned kell, hogy nélküle biza' mozdulni sem tudsz. Tiszteld a "nagyokat", legyél tisztában az alapokkal, hogy ki, miért, mikor és hol. Ha kellőképp "átitta" az agyadat a rock zene, akkor már nem lesz szükséged tanácsra, mert érezni fogod, hogy mi kell neked. Ha bakancsban, együtteses pólóban, akkor abban, ha sima farmer szerelésben, akkor abban. A kinézeted azon nem változtat, hogy mi is vagy valójában.
A másik. Jól olvastam ? A zene más tészta (lsd. 1. bekezdés) ?? Szerintem tegyél le erről, ne akarj pózer lenni, mert egy az, hogy megunod, meg ki is fognak röhögni.
Ez nem holmi divatirányzat, felveszem, mert tetszik, ez életfelfogás, ez szemléletmód, ez életvitel. Ameddig ez nincs meg benned, addig ilyen kérdéseket fogsz feltenni és nem fogod érezni, hogyan is lehetnél "rockos csajszi".
Mellesleg... milyen együtteseket hallgatsz ? Pusztán kíváncsiság.
Na, tiszteletem.
Az utolsó mondatod meg merőben hülyeség. Senkinek sem kell olyan zenét szeretni, amit nem szeret. Legalább a zenében legyen szabadság.
Bocs, OFF.
cuki kérdésxDx)
ezazzzzz(Y) fogadjunk h a tankcsapdát csíped..:D mást nagyon nem tudok mert nálunk a divatpics*ák(nem mondom h divatpic*sa vagy:P) azt hallgatják..és jujj ha berakok egy BFMt:DXD
na tess azért linkelek...
na jóó googlin nincs semmi használhatóxD
írj priviben egy msn címet és elmondom h én mit csinálokx):P
16l
Rendben, persze mindenki azt szeret amit szeret. Nem is mondtam h muszáj szeretni a rockot. :)
Egyébként igazad van. A zenét érezni kell meg stb. Hát én igazából minden stílust szeretek és le szeretnék telepedni egynél. Tehát szeretnék valami stílust. És attól, hogy " minden " fajta zenét szeretek attól még öltözködhetek rockosabban. De most tényleg nem bakancsra meg együttes pólóra kell gondolni, hanem valami szolidabra. Na majd mindjárt keresek egy képet. És egyébként elég sok rockbandát szeretek: Paramore, GreenDay, Breaking Benjamin, AC / DC, Tankcsapda, Hooligans stb ..
Hát őőőő, khm, jóvan...
Én csak meg szerettelek volna kímélni egy alapos körberöhögéstől, de csináld, ha úgy látod jónak. Abba már nem megyek bele, hogy ezek az együttesek (nagy része) mi is.
2. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!