Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Van valami amiotol megno a...

Van valami amiotol megno a szempilla? Ha igen mi az?

Figyelt kérdés

2012. szept. 16. 21:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ricinusolaj
2012. szept. 16. 21:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A ricinusolaj tényleg hatásos! :)

Patikában tudod beszerezni.

2012. szept. 16. 22:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
ricinus o. :) csak rendszeresen kell használni mondjuk minden héten legalább egyszer
2012. szept. 16. 23:38
 4/7 anonim ***** válasza:
azt szeretném kérdezni, hogy hogyan kell használni? hallottam már hogy a haj is gyorsabban nő tőle, meg akkor a szempilla is, de rá kell kenni vagy hogy? (bocsi hogy itt kérdezek)
2012. szept. 18. 19:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok :

én a szempillámra úgy szoktam,hogy veszek egy fültisztítót és azzal bekenem,a hajamra meg úgy,hogy egy pohárba teszem kb. a felét (elég kicsi,nem tudom pontosan,hogy hány ml,de lehet kapni nagyobba is)öntök hozzá olívaolajat (lehet kókuszolajat is,vagy tojássárgáját,kinek mi) és összekavarom egy ecsettel és bekenem és rajtahagyom másnapig (azt hallottam,hogy egész este rajta hagyod akkor hullani fog a hajad,nekem is hullik,de még használom,mert nő tőle,de kifogom úgy próbálni,hogy csak pár órára,hátha :) )

2012. szept. 18. 19:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Én kimostam egy régi szempillaspirálom keféjét, azt szoktam belemártani a ricinusolajba, és felkenem, mintha spiráloznék. :)

Eleinte egész éjszakára rajtahagytam, de félek, hogy belemegy a szemembe, úgyhogy inkább csak délután/este használom, ha már nem megyek sehova.

2012. szept. 19. 14:26
 7/7 anonim ***** válasza:
köszi! :)
2012. szept. 19. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!