Van valami amiotol megno a szempilla? Ha igen mi az?
A ricinusolaj tényleg hatásos! :)
Patikában tudod beszerezni.
első vagyok :
én a szempillámra úgy szoktam,hogy veszek egy fültisztítót és azzal bekenem,a hajamra meg úgy,hogy egy pohárba teszem kb. a felét (elég kicsi,nem tudom pontosan,hogy hány ml,de lehet kapni nagyobba is)öntök hozzá olívaolajat (lehet kókuszolajat is,vagy tojássárgáját,kinek mi) és összekavarom egy ecsettel és bekenem és rajtahagyom másnapig (azt hallottam,hogy egész este rajta hagyod akkor hullani fog a hajad,nekem is hullik,de még használom,mert nő tőle,de kifogom úgy próbálni,hogy csak pár órára,hátha :) )
Én kimostam egy régi szempillaspirálom keféjét, azt szoktam belemártani a ricinusolajba, és felkenem, mintha spiráloznék. :)
Eleinte egész éjszakára rajtahagytam, de félek, hogy belemegy a szemembe, úgyhogy inkább csak délután/este használom, ha már nem megyek sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!