Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csajok! Mi a véleményetek a...

Csajok! Mi a véleményetek a tartós szempilla festésről?

Figyelt kérdés
Mennyibe kerül? Tényleg jobban látszik a szempilla ..akár nem is kéne szempilla spirálozni? Milyen gyakorisággal kell csináltatni?
2012. aug. 24. 11:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem fölösleges, pillanatok alatt meg tudod csinálni reggelente. :-)

Sok embernél irritációt vált ki.

2012. aug. 24. 11:24
 2/6 anonim ***** válasza:
anyám szokta megcsináltatni, pár hétig fekete neki akkor a szempillája, viszont nekem nem tetszik, mert a spirál ugye meg is emeli a pillákat, ez meg nem.
2012. aug. 24. 11:46
 3/6 anonim válasza:
Szerintem praktikus, kb. 1000 Ft, ahol én csináltatom. De én csak nyáron szoktam, pl. ha tudom, hogy sokat strandolunk, így az tuti nem folyik le és mégis szebb lesz az összkép.Nekem úgy 3 hétig látszik.
2012. aug. 24. 15:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem csúnya... Csak sötétebb, de nem hosszabb, nem dúsabb, és olyan fáradt tekintetet kölcsönöz. Nekem olyan benyomásom van tőle, mintha az esti buli után nem mostad volna le a sminket.
2012. aug. 25. 02:57
 5/6 A kérdező kommentje:
oO ..hát az pedig nem a legjobb!:\
2012. aug. 25. 09:13
 6/6 anonim ***** válasza:
én már csináltattam párszor. kb 2000 ft-ért. amúgy is fekete szempillám van, de utána sokkal csillogób és szebb színe lett és dúsabbnak is tűnt. elvileg nem kell rá spirálozni, de ha mégis kispirálozod hatalmasak lesznek :) 16/L
2012. szept. 1. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!