Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha nem mosom le minden alakalo...

Ha nem mosom le minden alakalommal a szempillaspirált, az tönkre teszi a szempillámat?

Figyelt kérdés
Ha nem mosom le, 2-3 napig is rajta marad

2012. aug. 31. 11:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Káros, mert elgyengíti a szempillákat. Eltöredezhetnek vagy akár ki is hullhatnak.

Minden este mosdd le lefekvés előtt.

2012. aug. 31. 11:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát de nem rossz érzés úgy lefeküdni aludni, hogy ki van festve?? Engem nagyon zavar nap végére, ha rajtam van, alig várom h lemossam! Egyébként tényleg le kell mosni minden este, különben kihullhatnak egy idő után!
2012. aug. 31. 13:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Eltörhet a szempillád alvás közben, ha a szempillaspirál keményebb típus.

Ráadásul nem tudom te hogy vagy vele, de én éjszaka van hogy megdörzsölöm a szemem, vagy ilyesmi, és reggelre mindig elfolyik vagy ilyen szürke por lesz a szemem alatt.

2012. aug. 31. 16:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor 3napig nem mosol arcot?Nem mosod ki a csipát a szemedből?

Nem csak ,hogy káros,de igénytelen is.

2012. aug. 31. 17:47
 5/5 A kérdező kommentje:
De mosok arcot minden nap, le szoktam mindig mosni mindent, de most mondta nekem valaki, hogy a spirál maradhat. Az alvás és egyéb alatt is rajtam marad. Valszeg a spirál típusa miatt
2012. szept. 1. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!