Ilyen hullafehér bőrre (kép) milyen alapozó lenne jó?
Figyelt kérdés
Ilyen hullaszínű vagyok, és nem találok megfelelő alapozót, mert mind sötét. A nagyon drágák szóba sem jöhetnek. Mit ajánlotok?
2012. szept. 14. 15:34
1/4 anonim válasza:
Ha nincsenek bőrhibáid, akkor felesleges az alapozó, mert a kép alapján szép bőröd van.
A Catrice-nek és az NYC-nek is van világos alapozója, de lehet, hogy a L'Oreal true match-ját is kipróbálhatnád. Nekem nagyon világos bőröm van és ezek beváltak.
Egy sminkes
2/4 anonim válasza:
Én Clinique-ben találtam jó világosat, amúgy minden drogériás sötét szokott lenni, de ott adott a csaj olyat, ami jó. (Tudom, hogy drága, de jó.)
3/4 anonim válasza:
Én egy Youtube-s videón láttam, hogy a csaj babapúderrel fixálta az alapozót, ami így kivilágosította, és még puhává is teszi a bőrt.:) Egy próbát megér.
4/4 anonim válasza:
Én is úgy festek mint egy hulla és ezt használom.Ha Budapesten laksz menj el az Ó utcai sminkboltba és ezt az alapozót kérd!Keveset kenj magadra és azt is csak ecsettel vagy szivaccsal.
[link] A legvilágosabbat használom. Remélem segítettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!