Smink fixálás hajlakkal?
Figyelt kérdés
holnap megyek egy buliba, és az lenne a kérdésem/kérése, hogy mennyire tartósítja a sminket, mire figyeljek, hogyan használjam a lakkot... egy alkalomért nem akartam sminkfixálót venni, mert nap közbe a helyén marad a smink, csak hát így előre félek, nehogy el ne folyjon az este vagy valami.. minden tippet vááárok : ))2012. szept. 13. 20:15
2/3 anonim válasza:
én ugy szoktam, hogy lakkozom a hajam, és jo messziről (de azért érje az arcomat) gyorsan átmegyek lakkal a sminkemen így szép gyorsan:D és kész...nem és semmi baja nem volt az arcomnak még tőle sose...és becsukom a szemem..nem egy litert fujok rá...nekem bevált...
24L
3/3 A kérdező kommentje:
köszi, és azért is kellene, mert ez csak egyszeri alkalom, és majd FIX+-ot fogok venni, csak már nem jutott rá idő :DD de köszi a tippeket : ))
2012. szept. 14. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!