Hogyan kell hátul hajattupírozni? És egyébként? Milyen fésűvel? Milyen hajlakkal?
Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 15:49
1/4 anonim válasza:
fésű ilyen:
Lakkba én ezt használom:
Aztán felemelsz egy tincset fújsz rá a tövébe lakkot, és folyamatosan fésülőd ellentétes irányba, a fejbőröd felé. Ezt így sorba azon a területen ahol akarsz tupírozni.Utána óvatosan átfésülőd. Minnél boszorkányosabb annál jobb hatás:) Végén a kezeddel fel is nyomkodhatod és újra hajlakkal rögzítsd:)
2/4 anonim válasza:
Bocsi, hogy offolok.
De, először a hajlakkot kell ráfújni a hajra és utána fésülni? nem először kell fésülni és utána rá a hajlakk?
Az úgy nem töredezik nagyon, ha először fújom a lakkot?
3/4 anonim válasza:
Én is úgy tudom hogy előszőr tupírozod, hajlakk és utána fésülöd ki :)
4/4 anonim válasza:
azért mert a tövénél kell megemelni a hajat ugye és azért kell oda hajlakk különben nem lesz tartós:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!