Tényleg lehet a sminket hajlakkal fixálni?
Figyelt kérdés
Hiába teszek a szemhéjfesték alá alapozót, a különböző színek összefolynak meg lepereg egy idő után és kéne valami, hogy megmaradjon.2010. dec. 5. 23:21
1/11 anonim válasza:
nem lehet!!!!! arra talaltak ki a bazist.
2/11 anonim válasza:
Több márkának van szemhéjalapozója. Pl: Artdeco, Isadora, BeYu( ezek kaphatók Douglasban) MAC paintpot(nekem ez van, és igazából kétségek gyötörtek, mikor megvettem, mert nem olcsó...DE BEVÁLT)
3/11 A kérdező kommentje:
Hát, igazából ezek nekem elég drágák is, meg olyan üzlet sincs a környéken, ahol lehetne ilyeneket kapni.
2010. dec. 6. 00:08
4/11 anonim válasza:
Az artdeco 3000 alatt van, és ha vigyázol rá, nem hagyod hogy beszáradjon, akkor nagyon sokáig elég.
Szerintem egyébként elég olcsó ahoz képest, hogy mennyi van benne, milyen kevés kell egy alkalommal, és mennyire megnöveli a smink tartósságát.
5/11 anonim válasza:
lehet. csak elég szar érzés,amikor megszárad,de egy idővel utána már jó:D csak azért ne túl gyakran,mert szerintem nem tesz túl jót az arcnak..meg persze szem becsuk szorosan:D
6/11 anonim válasza:
úristen...szerencsétlen bőröd...gondolj bele először, hogy az alapozóban, korrektorban mennyi méreg van, és akkor meg be is ragasztod hajlakkal...gondolkodj már légyszives:D
7/11 anonim válasza:
kozmetikusokis szokták hajlakkal fixálni,de én nem hagynám.
9/11 anonim válasza:
Ha ritkán csinálod, de tényleg nagyon ritkán akkor használhatod a hajlakkos módszert.
Én bulik előtt szoktam, hogy kibírja és kiszokta.
Na meg hozzáfűzném, hogy
1. nem sűrűn járok bulizni
2. semmi baja nem lett az arcomnak/szememnek
3. Távolról fújd, permetezd úgymond. :)
10/11 anonim válasza:
Hát én oda nem fújnék semmit a szemem környékére, ami nem oda való. Még akkor sem, ha csak 1% a kockázata, hogy baja lesz a szememnek, és ha van, aki azt állítja, hogy neki sem lett baja tőle, és ezért nyilván neked sem lesz. Inkább vegyél minőségi szemfestéket, és őrizd meg sokáig a látásodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!