Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Debrecenben a Plázában hol...

Debrecenben a Plázában hol tudok fültágítót venni? (:

Figyelt kérdés

2012. szept. 13. 17:41
 1/3 anonim ***** válasza:

gondolom ott is van bizsubolt ott nézd meg :) ha piercinges is van az mégjobb ott tuti van :) am hány mm? nekem 10! :D

18/L

2012. szept. 13. 17:50
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!8mm :D Megnézem ,hogy van e piercinges (nem nagyon vagyok jártas Debrecenben) :D

Én 10mm-ig akarom tágítani. Te meddig?(:

2012. szept. 13. 20:22
 3/3 anonim ***** válasza:
az enyének nyár elején volt az egy éves szülinapja :D már nemnagyon akar tovább tágítani jó ez igy :D bár tetszenek a picit nagyobbak is de ha tényleg megunom elvileg ez még visszanő :D éés miilyenen gondolkozol? szilikon fém műanyag? én a szlikonnal voltam megelégedve az eleján de rendeltem egy műanyagot is... a műanyag rohadt büdös volt pedig naponta tisztitottam de akkor is :SS szilikon az igazi :D bár ha most raknám bele müanyagot akkor már nem zavarna mert teljesen megszokta a fülem már nem lenne büdi :D
2012. szept. 17. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!