Fültágítót szeretnék hogytudnám hamar kitágítani? Többi lent
a fültágítás nem arról szól, hogy minél hamarabb meg legyél vele. pont a fokozatosság a lényeg benne.
amúgy meg mindenki más ütembe tudja tágítani a fülét: nekem kellett egy hónap(nem siettem, meg minek siessek vele) mire nagy nehezen meglett az 5mm. utána jó pár hónapig nem tágítottam, majd több hónap után egy hét alatt csiga segítségével lett 8mm. aztán abból lett 2hét alatt 12. akkor még jött pár hónap szünet, majd sec-perc alatt lett belőle 12mm szilikon tágítóval. ez a végleges méret ennél nagyobbat nem is szeretnék.(az egyik 12mm felett van még egy 5mm tágító, az 2hét alatt lett meg).
de itt egy oldal ahol sok hasznos infó van otthoni tágítással kapcsolatban:
szóval ne siess, nincs értelme sietni, mert: kifordulhat, begyulladhat a gyors tágítás miatt, meg is repedhet a lyuk.
igen, lehet az is baj, hogy kiveszed. én együtt alszom velük és semmit nem érzek belőlük.
amúgy elírtam: 8mm után lett 10mm két hét alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!