Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy rakjam be a fültágítót?

Hogy rakjam be a fültágítót?

Figyelt kérdés
Hogy rakjam be a 4 millis fültágeszt, ha megvan a fülemen a 4 milli, de a fültágesz végei 5 millisek ugyebár.. Jó, oké, hogy jól néz ki, de hogy rakjam be? Akkor már 5 millisnek is nevezhetik ezt a tágeszt ezzel az erővel... és ha ránő a fülem a tágítóra, és nemtom kiszedni? (A nagyobb szélei miatt.. :S ) Kitágom én 5ösre, nem arról van szó... Légyszi help! Köszi előre is!
2012. máj. 3. 18:30
 1/9 A kérdező kommentje:
szilikon fültágeszem van *
2012. máj. 3. 18:33
 2/9 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy 4 mm-es a tágító, és 5 mm-es a vége? oO"

Szilikon? Vagy mi?

Légyszíves, linkelj róla, vagy hasonlóról képet, mert nehéz elképzelnem :)

Egyébként meg eddig mivel és hogyan csináltad? Tehát hogy érted el a 4 mm-t?

Nekem 8-as van, de azért leírom a saját "készletemet", hátha segít valamit:

fülbevaló -> 1,2 mm-es ajakpiercing -> fülpiszkáló szára, 2 mm -> tollbetét, 3 mm -> rotringceruza béltartó... izéje :D, 4 mm -> zselés toll betétje, 5 mm -> szívószál, 6 mm -> kábeldarab, 7 mm -> csavaros fém alagút fültágító, 8 mm

Drágának tartom a fültágítókészleteket, a csigák meg nem tetszenek, így megoldottam itthon :)

Lényeg, hogy nagyon ferdén kell elvágni mindent, hogy fokozatosan menjen bele a lyukba, illetve én még meg is reszelgettem a vágott széleket, mert könnyen felsérti a fület, és baromira fáj. Meg természetesen a legfontosabb a fertőtlenítés! Ez valamennyire síkosít is, tehát még a behelyezés is könnyebb tőle :)

2012. máj. 3. 18:39
 3/9 anonim ***** válasza:

Bocsi, mire leírtam a választ, már írtad, hogy szilikon :)

Azt össze kell nyomni, úgy belemegy :)

2012. máj. 3. 18:41
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszike az ötleteket :P Ma sikerült beraknom, ötösre kitágítottam a fülemet aztán beletuszkoltam a kicsikét xD Én is nyolcasig akarok menni, úgy vagyok vele h ha már baszogatom a fülemet, akkor látszódjon is rendesen :D
2012. máj. 4. 18:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Amúgy nekem az segített nagyon sokat, hogy fagyasztott répát raktam a fülemhez xD Tudom hülyén hangzik, de rohadt jól lezsibbasztja a fület, és alig fáj ha berakom a nagyobb cuccokat.. Aztán így tudtam csinálni első nap a másfél millis lyukamból 3 milliset:D Először egy átlagos tollbetétet tuszkoltam bele nagy nehezen, aztán arra tekertem celluxot, aztán egyre több celluxot, aztán mikor már a faszom kivolt a celluxal, akkor egy vastagabb tollbetétet szenvedtem bele. Aztán ma csináltam meg az öt mm-t és bennvan a kicsike:) de már előre félek hogy fogom este tisztogatásnál kiszedni :S
2012. máj. 4. 18:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Hűha, ennyire ne siess azért! :)

Fontos, hogy csak és kizárólag már teljesen begyógyult füllyukkal szabad a tágítást elkezdeni, és hetente 1 (nagyon-nagyon max. 2) mm-nél többet ne tágíts rajta, mert sérülnek a szövetek, begyullad, gennyedzik-vérzik, elszakadhat a bőröd, stb.

Szerves anyagot (pl. fogpiszkáló) szintén nem szabad beletenni, csak ha alaposan lelakkozod - akár körömlakkal), mert belenőhet.

Kiszedegetni első pár napban szerintem nem szerencsés, én legalábbis úgy csináltam, hogy hosszabbra hagytam a belevalót, és körbekentem a fülem jóddal, meg magát a pöcköt is elöl-hátul, és azt húzogattam át a lyukon, de csak óvatosan. Igazából a friss piercinget sem kell (sőt, nem is szabad!) piszkálni, ez ugyanígy érvényes a tágításra. Lényeg a higiénia meg a fertőtlenítés, és nem lesz gond! ;)

2012. máj. 5. 16:01
 7/9 anonim válasza:
én naponta 1 milit tágítóm ami benne van tágító cucc szilikonos úszórögzítő csők . másnapra eléggé kinyúlik a fülem belseje mert csúszkál benn a szilikon cső és belemegy az eggyel nagyobb [link]
2013. jan. 6. 10:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Én azért kicsit gyorsabbra vettem a dolgot nemis a fájdalomtól kell félni hanem, hogy nehogy véglegesen sérüljön a füled nekem ugy volt, hogy kiszurták másnap két mili 2 napmulva 4 2 nap mulva 6 2 napmulva 8 3 napmulva 10 és 1 nap mulva 12 vérzett mindig durván aztánmár 1 hete 12 es és szépen begyógyult.
2013. márc. 17. 12:54
 9/9 Vadóc24 válasza:
amúgy ezt már én is megakartam kérdezni..xD nekem most 8-as a fülem, 3 hét alatt lett ekkora, mert egyszer visszakellett tartani, mert úgy kezdtem el h nyelv pc szár, utána 2milis tű, aztán 3milis karika, nyalóka pálca, ecsetnyél, kötőtű, zseléstoll betét aztán már csigával csináltam :D csak a 6os csigánál kifordult a füllyukam, és felszakadt...úgy h várnom kellett vele....
2013. ápr. 30. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!