Hogyan rakjam be a fültágítót a fülembe?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy már szépen begyógyult a lyuk (ami 4mm) most acél tágító van benne aminek lecsavarható az egyik vége, ezt könnyen bele tudom rakni.
De a másikat a szilikont ami szintén 4mm, de 6mm a karimája nemtudom sehogysem beleküzdeni.
Próbáltam már fürdés után mikor kiázott kicsit, megpuhult de akkorsem sikerült.
Mit tegyek?
2009. máj. 19. 15:13
1/5 anonim válasza:
Mi lenne, ha nem akarnád belegyömöszölni azt, ami nem fér bele?:)
2/5 anonim válasza:
várd meg mit kitágul legalább 7esre a füled. ne erőszakold bele, nem jársz jol. és ha szeretnéd nagyobbra tágitani, vegyél ehhez való fültágitót... (csiga, meg van még többféle. pl: Apacsban)
3/5 anonim válasza:
én a szilikont összehajtom félbe:D és ugy rakom bele a meglévő kisebb lyukba:) hidd el, igy belemegy
nekem most 16os
4/5 anonim válasza:
egyszerűbb lenne ha fognál egy tüskét ami tágít 6osig és ha már belement teljesen akkor a tágítóval átnyomnád a tüskét:)
5/5 anonim válasza:
höhö :D nekemiss ez volt a szilikon tágítoval a bajom xd nagynehezen beletuszkoltam..:$ de most meg nemtudom hogy vegyem ki xD valaki nemtudja leirni h ő hogy vette ki a szilikon tágítoját?:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!