Debrecenben hol lehet fültágítót berakatni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 13:46
1/5 anonim válasza:
jó hülye vagy.. mi az hogy berakatni? azt neked kell kitágítani, az más ha magát az ékszert akarod megvenni, azt te is betudod rakni mintha fülbevalót cserélnél, úgy.
2/5 anonim válasza:
xDD
igen,ebből a szempontból értelmetlen a kérdés.
3/5 anonim válasza:
Ti nem értelmeztétek jól a kérdést berakatás alatt azt érti h fülbevaló lyukról rögtön megcsinálják mondjuk 5mm-re
Kérdező: Menj el 2-3 szalonba és érdeklődj v a debreceni szalonok honlapján nézz szét.
4/5 anonim válasza:
minek szalon? értelmes ember ezért nem ad ki pénzt. ugyanazt csinálják mint amit te csinálnál otthon. semmi tapasztalat nem kell a fültágításhoz, nekem is van 2 is, és mindkettőt magamnak csináltam itthon, kicsit utánajártam neten és ennyi.
5/5 anonim válasza:
előzőnek, be is szarna a fájdalomtól ha 0-5 re egyből..azt nem lehet mert akkor szakadva tágulna, nem pedig úgy ahogy a bőr nyúlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!