Szemüvegeseknek sminktipp?
Figyelt kérdés
Olyat szeretnék, ami nektek is jól bevált :)
Szőke kékszemű vagyok és ha meg is találom az igazi színkombinációt szemfestésben akkor is elveszti varázsát a szemüveg mögött, alig látható. Tippek hogyan lehet szép és látványosabb szemsmink?
2009. júl. 28. 14:18
1/6 anonim válasza:
én szemhéjtust használok az legalább látszódik a szemüveg mögött is és ha a szemed nem túl kicsi akkor kihúzhatod szemcerkával is:)
2/6 anonim válasza:
mindenképp erősebb smink kell, mint egy szemüvegmentesnek :)
Próbálkozz otthon, esetleg barátnővel (ő meg tudja mondani, melyik áll jól)
3/6 A kérdező kommentje:
köszii :)
2009. júl. 28. 16:11
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
Szerintem erősen fekete ceruzát vagy tust használj. Ha szeretnél némi szemhéjfestéket felvinni abból is inkább az erősebbek és közép színeket használj. Pl: sötétebb kék
Ne használj púder rózsaszínt vagy halvány lilát mert akkor túl zárkózottnak fog tűnni a szemed a szemüvegen keresztül.
Remélem segítettem!
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!