Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szemüvegeseknek sminktipp?

Szemüvegeseknek sminktipp?

Figyelt kérdés

Olyat szeretnék, ami nektek is jól bevált :)

Szőke kékszemű vagyok és ha meg is találom az igazi színkombinációt szemfestésben akkor is elveszti varázsát a szemüveg mögött, alig látható. Tippek hogyan lehet szép és látványosabb szemsmink?

2009. júl. 28. 14:18
 1/6 anonim ***** válasza:
én szemhéjtust használok az legalább látszódik a szemüveg mögött is és ha a szemed nem túl kicsi akkor kihúzhatod szemcerkával is:)
2009. júl. 28. 15:47
 2/6 anonim ***** válasza:

mindenképp erősebb smink kell, mint egy szemüvegmentesnek :)

Próbálkozz otthon, esetleg barátnővel (ő meg tudja mondani, melyik áll jól)

2009. júl. 28. 15:53
 3/6 A kérdező kommentje:
köszii :)
2009. júl. 28. 16:11
 4/6 anonim ***** válasza:
2009. júl. 28. 16:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem erősen fekete ceruzát vagy tust használj. Ha szeretnél némi szemhéjfestéket felvinni abból is inkább az erősebbek és közép színeket használj. Pl: sötétebb kék

Ne használj púder rózsaszínt vagy halvány lilát mert akkor túl zárkózottnak fog tűnni a szemed a szemüvegen keresztül.

Remélem segítettem!

2009. júl. 28. 16:53
 6/6 anonim ***** válasza:
2010. aug. 8. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!