Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 12 éves lánynak most megy 6....

12 éves lánynak most megy 6. -ba lehet műkörme csak egy picit hosszabítva?

Figyelt kérdés

2012. aug. 30. 15:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
12 éves kislánynak nem való műköröm.
2012. aug. 30. 17:11
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan marha szülő, aki a 12 éves gyerekének megengedi?? És van olyan marha körmös, aki felrak??? A kezét törném el. Ja, és körmös vagyok! 16 éves kortól vagyok hajlandó körmöt rakni, de 18-ig csak szülői beleegyezéssel, úgy, hogy először eljön a kedves mama. Addig nem.
2012. aug. 30. 17:34
 13/23 anonim ***** válasza:
nem.
2012. aug. 30. 18:54
 14/23 anonim ***** válasza:
91%
Ne. Nekem egy éve volt kb., 1-2 hónapig. Szép, szép, nőies kezem lett tőle (mert alapból apum buci kezeit örököltem :D), de nagyon kényelmetlen. Első alkalommal mikor felrakták még aznap ketté is tört az egyik... :/
2012. aug. 30. 19:15
 15/23 anonim ***** válasza:
68%
14-es. Rosszul volt feltéve, azért tört le. A normálisan megcsinált műköröm 4-6 hétig tökéletesen megmarad, csak szépen lenő.
2012. aug. 30. 19:20
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Több kérdés is felmerül,amit már előttem is említettek. Jó szemmel néznék a tanárok ezt egy általános iskolában? - Kétlem.

Tényleg van olyan szülő,aki nem,hogy engedi,de finanszírozza is a kislányának ezt? - Elég szomorú.

A körmös megcsinálja? - Nagyon remélem,hogy nem!

Én 18 éves korig nem engedném az ilyesmit. Őszintén szólva még nevetséges is egy kislányon ilyen dolgokat látni,ugyanúgy,mint magassarkút meg egyebeket...

Rám még akkor is rosszallóan nézett anyukám,amikor 20 évesen a saját pénzemből műkörmöt csináltattam. Igaz,hogy amint lenőtt le is szedettem,mert annyira kényelmetlen volt...Egy szó,mint száz: nagy butaság 12 évesen műkörmöt viselni.

2012. aug. 30. 21:14
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért is akarna az a lány műkörmöt,hogy a többi lánynak felvágjon azzal hogy ő már 'érett' hozzá...:S :D
2012. aug. 30. 21:15
 18/23 anonim ***** válasza:
15ös - Hidd el nekem, jól meg volt csinálva, de ha valahova beakad, azt nem bírja ki, annyira nem erős az a műköröm. :) A gáz csak az volt, hogy ment vele a rendes körmöm is, szóval kissssé fájt. :D
2012. aug. 31. 09:18
 19/23 anonim ***** válasza:

thetenthdoctor, megnyugtatlak, nem volt jó a körmöd, mert egy jól megépített körömnek nem szabad letörnie, fellevegősödni, még akkor se, ha intenzív igénybevételnek van kitéve.

Műkörmös vagyok, és van olyan vendégem, aki raktárban pakol, mégis fentmaradnak a körmei.

A kérdésre válaszolva, pedig nem való, és aki elvállal, az a szakma szégyene.

2012. aug. 31. 12:31
 20/23 anonim ***** válasza:
nagyon nem illik. kislány vagy még
2012. aug. 31. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!