Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Középiskolába sok lenne?

Középiskolába sok lenne?

Figyelt kérdés
Még nem igazán sminkeltem magam, most fogok menni középiskolába. Még csak korrektorom van púderem meg köröm lakkom. Sok lenne egy kis szemceruza, szempillaspirál, korrektor és púder?? Anyu nem biztos, hogy megengedi, de már általános iskolában is minden lány sminkelte magát. És én is nagyon szeretném. Szerentetek sok vagy mi az amit inkább ne? Segítsetek!

2012. aug. 24. 23:01
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
figyelj:)sztem csak akkor fesd magad ha tényleg szükséged van rá!mert ha kevéske bőrhibád van akkor elég egy kicsi korrektor is és ennyi.nem kell púder, meg korrektor egyszerre,szerintem fölösleges ha nincs baja az arcodnak.meg ne azért fesd magad mert a többi lány már általánosban festette magát. no meg általában a fiúk szeretik a természetes szépséget:) én is középsulis vagyok és csak kevéske korrektort teszek fel h némi bőrhibát elrejtsek de nem vontak kérdőre h mi az h te nem fested magad?:)én úgy vok vele h csak akkor kell festeni magunkat ha szükségünk van rá, mert ha szeretnek akk úgy szeretnek ahogy vagyunk nem 3kg sminkkel:)de ez csak az én látószögem, természetesen te döntesz:)
2012. szept. 13. 15:03
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
inkább kewéés! ne máááár középsuliba ilyen sminkkel nem mehetsz. ez nem is smink. sztem ennél bőven lehet feltünőbb
2013. jan. 10. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!